Concursuri

Concurs: castiga doua bilete de avion la Florenta!

Carpatair si TukTuk te invita sa participi la un concurs care are ca premiu doua bilete de avion pentru FLORENTA. Ai astfel sansa sa-ti oferi o calatorie in capitala Toscanei, una dintre cele mai frumoase regiuni ale Italiei. Palazzo Vecchio, galeria Ufizzi, Duomo, Palazzo Pitti, Ponte Vecchio si multe altele, pot ajunge amintiri frumoase in albumul tau de calatorie.

Mecanismul concursului:

1. Completezi formularul de mai jos (atentie: e obligatoriu, inainte de a trece la pasul 2!)

2. Postezi apoi pe pagina de Facebook a TukTuk (https://www.facebook.com/tuktukro) o fotografie facuta de tine sau cu tine, intr-un loc in care ai calatorit. (nu uita sa faci asta, altfel inscrierea in concurs e inutila!)

3. Cel al carui fotografie va primi cele mai multe Like-uri (Imi place) la finalul concursului, va fi castigatorul celor doua bilete de avion pentru Florenta, oferite de Carpatair.

Precizari: fotografia postata poate fi din orice loc al lumii, conditia fiind sa fie facuta de tine. Daca e o fotografie cu tine, cu atat mai bine. Pentru a avea cat mai multe sanse de castig, invita-ti prietenii sa dea un like/imi place fotografiei postate pe pagina de Facebook a TukTuk.

Perioada de desfasurare a concursului este 4 octombrie -5 noiembrie 2011. Cele doua bilete se pot folosi pana in data de 31 decembrie 2011, emiterea urmand a se face oricand inainte de inceperea calatoriei. Castigatorul va fi anuntat atat in aceasta pagina cat si pe pagina noastra de Facebook.

[gravityform id=11 name=ConcursCarpatair]

UPDATE! Castigatoarea concursului este Gianina Sirbu, din Drobeta Tr. Severin, care a avut cele mai multe Like-uri la incheierea concursului (5 nov, ora 0.01)

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

6 Comments

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!