Hoteluri Hoteluri diverse

Cele mai scumpe camere de hotel din Europa

Traim vremuri grele din punct de vedere financiar. Bancile au primit o lovitura puternica in timpul crizei economice mondiale. Guvernele au scos la inaintare pachete de masuri de salvare, pentru a evita colapsul total din punct de vedere economic. Turismul s-a numarat printre cele mai afectate ramuri ale economiei, dar ceea ce este paradoxal este faptul ca cele mai scumpe locatii de cazare si-au marit tarifele. Acest fenomen nu s-a limitat numai la SUA, ci a devenit vizibil si in Europa. Acesta este rezultatul ofertei si cererii de astfel de locatii. In Geneva se afla un grup de hoteluri, in apropierea sediilor Natiunilor Unite, care se numara printre cele mai scumpe hoteluri din lume. Diplomati, magnati ai petrolului si vedete pop, toti se aduna aici şi astfel preturile cresc continuu. Exista exemple similare de hoteluri si in alte zone. In cele ce urmeaza ai o lista cu cele mai scumpe 10 camere de hotel din Europa.

1. Royal Villa, Grand Resort Lagonissi – Atena, Grecia

Pretul: 52.000 $ /noapte

Vila Royal din statiunea Lagonissi are in dotare piscina interioara si piscina exterioara, anexa privata pentru gratar si un interior decorat cu lucrari de arta fantastice. Fiecare amenajare in parte adauga un plus de lux ambiantei. A sta in Vila Royal este un privilegiu si acest privilegiu te costa 52000 $ pe noapte.

2. Apartamentul Royal, Hotel President Wilson – Geneva, Elvetia

Pretul: 38.000 $ / noapte

Suprafata apartamentului este impresionanta, aceasta avand in jur de 1672 metri patrati. Hotelul President Wilson este al doilea hotel din Geneva care iti ofera camere ce depasesc pretul de 30000 $. Apartamentul Royal numara in total 12 dormitoare si 12 bai. Daca e sa imparti cei 38000 $ la numarul de camere, suna destul de rezonabil. Aici gasesti masa de billiard si pian si poti ajunge la etajul 8, unde se afla aceasta splendoare, cu liftul privat.

3. Apartamentul Royal Armleder, Le Richemond – Geneva, Elvetia

Pretul: 31.700 $ / noapte

Apartamentul Royal Armleder din hotelul Le Richemond este probabil cea mai bine securizata camera de hotel din Geneva, intrucat este protejata de ferestre anti-glont, din podea pana in tavan. Poti dormi in siguranta aici, daca iti permiti sa platesti pretul de 31700 $ pe noapte. Oaspetii apartamentului primesc in plus un telefon mobil pe durata sederii lor. Semineul este o alta piesa de rezistenta care te va face sa te simti cu adevarat bine.

4. Apartamentul Grand Sultan, Çirağan Palace Kempinski – Istanbul, Turcia

Pretul: 30.500 $ / noapte

Din maiestuosul apartament Grand Sultan aflat in Çirağan Palace Kempinski, poti admira privelistea de vis a Stramtorii Bosfor si tot ceea ce orasul Istanbul are mai bun de oferit. Apartamentul dispune de majordom 24 de ore din 24, patru dormitoare si candelabru din cristal, realizat manual. Preturile pornesc de la 30000 $ pe noapte si pot ajunge pana la 50000 $ in sezonul de varf.

5. Apartamentul Cupola, Westin Excelsior – Roma, Italia

Pretul: 25.500 $ / noapte

Westin Excelsior este de departe unul dintre cele mai tari hoteluri din Italia, iar Apartamentul Cupola este principala atractie. Aici chiar si tavanul din baie este decorat absolut minunat.  In apartament exista un salon care poate gazdui cu usurinta 10 oameni. Superbul dormitor este partea cea mai luxoasa a apartamentului care costa 25500 $ pe noapte.

6. Apartamentul Prezidential, Hotel Cala di Volpe – Costa Smeralda, Italia

Pretul: 24.500 $ / noapte

Costa Smeralda din Sardinia s-a transformat in ultimii ani in Costa del Cash. Initial, aici a fost o statiune privata pentru familia si prietenii Printului Aga Khan. Locul a inceput sa atraga oameni bogati si faimosi din toata lumea si in cele din urma, a devenit o destinatie de vacanta pentru super bogati. Hotel Cala di Volpe este cel mai scump hotel din zona, cu apartamentul sau prezidential care costa 24500 $ pe noapte.

7. Apartamentul Prezidential, Hotel Martinez – Cannes, Franta

Pretul: 20.000 $ / noapte

Apartamentul prezidential de la Hotelul Martinez este cel mai mare, masurand 994 metri patrati. Pretul este unul pe masura, respectiv 20000 $ pe noapte. Dar daca nu ai nevoie de tot acest spatiu, apartamentul este proiectat in asa fel incat poate fi impartit in patru spatii de cazare. Daca tinem insa cont de faptul ca se afla in Cannes, hotelul are in mod normal oaspeti care doresc intregul apartament.

8. Apartamentul Ritz-Carlton, Hotel Ritz-Carlton – Moscova, Rusia

Pretul: 17.000 $ / noapte

Moscova are in prezent o mare cerere pentru lux, in aceasta categorie intrand si hotelurile. Apartamentul Ritz-Carlton de la hotelul cu acelasi nume ofera privelistea faimoasei Piete Rosii, care este cu adevarat incantatoare. Aceasta este de departe una dintre cele mai scumpe locatii din Moscova. Pentru apartamentul Ritz-Carlton, care masoara 237 metri patrati, trebui sa scoti din buzunar 17000 $ pe noapte.

9. Apartamentul Royal, Four Seasons George V – Paris, Franta

Pretul: 17.000 $ / noapte

Four Seasons George V din Paris este una dintre cele mai bune locatii de cazare oferite de acest brand, aflata la mica distanta de faimosul Champs Elysées. Hotelul parizian este unul dintre cele mai luxoase hoteluri Four Seasons din lume. Apartamentul Royal este piesa de rezistenta si te va costa 17000 $ pe noapte.

10. Apartamentul Prezidential – Mardan Palace, Antalya, Turcia

Pretul: 17.000 $ / noapte

Acest hotel a fost deschis recent, cu mare valva. Construit de miliardarul rus Telman Ismailov, costurile sale s-au ridicat la peste 1,6 miliarde de dolari. In mod firesc, preturile aici sunt mari, iar apartamentele hotelului costa incepand de la 17000 $ pe noapte.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

2 Comments

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • La nr 10, scrieti ca “preturile aici sunt scumpe”. Ei bine, redactorul s-a grabit si nici corectura n-a vazut greseala. Preturile sunt mari, NU scumpe! 🙂



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!