plaje nudisti spania
Foto: spain-holiday.com
Europa

Cele mai bune plaje pentru nudisti din Spania

Unul dintre aspectele mai putin cunoscute atunci cand vine vorba despre Spania este acela ca in intreaga tara nuditatea este acceptata si legala. De aceea, nu este ceva neobisnuit sa vezi cupluri de nudisti care se plimba pe strazile din Barcelona. In practica si in teorie, nudistii au anumite plaje pe care prefera sa se adune si care sunt oarecum departe de cararea batatorita. In cele ce urmeaza ai o lista cu unele dintre cele mai populare plaje pentru nudisti din Spania pe care sa le vizitezi cu incredere in caz ca te numeri printre ei.

Plaja Barinatxe

plaja Barinatxe
Plaja Barinatxe / Foto: Wikidata

Aflata in localitatea Sopelana din Tara Bascilor, pe coasta cea mai de nord a Spaniei, astfel incat beneficiaza de un climat care nu e tot timpul cald. In ciuda acestui fapt, cursa anuala de nudisti, cunoscuta sub numele de “Trofeul Patxi Ros” este un eveniment amuzant, fie ca participi la el sau doar te uiti de pe margine.

Statiunea Costa Natura

Situate pe Costa del Sol, aproape de orasul andaluz Estepona, intreaga statiune si plajele sale reprezinta o locatie ideala pentru cei care prefera stilul de viata libertin al nudistilor. De aici, se poate ajunge repede in alte zone populare precum Fuengirola, Gibraltar, Malaga, Marbella si Puerto Banus.

Charco del Palo

Charco del Palo
Foto: Wikipedia

Aceasta este o statiune pentru nudisti care se afla in Insulele Canare, in orasul Lanzarote, aici existand oferte de cazare in vile si piscine speciale  pentru nudisti.

Platja Balmins

Plaja Balmins
Plaja Balmins / Foto: http://sitgeshome.co.uk

Situata intre portul Aiguadolç si Sant Sebastiàn, plaja este la dispozitia nudistilor. Aici vin atat lesbiene si homosexuali, cat si heterosexuali. In zona exista alte doua plaje clasificate drept plaje pentru nudisti – Cala del Home Mort (Plaja barbatului mort), iar mai departe, la nord de Sitges, in orasul Vallcarca, este Cala Morisca.

Playa de la Mar Bella

Multi spun ca este un mare avantaj sa ai o plaja pentru nudisti chiar langa linia principala de coasta a orasului Barcelona, iar Playa de la Mar Bella nu face exceptie de la regula. Treci de Clubul Nautic local, iar portiunea pentru nudisti a acestei plaje se afla in spatele unor dune de nisip.

plaja mar bella
Plaja Mar Bella / Foto: curtoicurto

Plaja El Torn

Una dintre cele mai mari si mai cautate plaje pentru nudisti din Spania, aflata si ea de-a lungul coastei Barcelonei, este plaja El Torn. Ea este situata pe partea opusa orasului Tarragona. Daca ai de gand sa vii pe plaja El Torn, campingul pentru nudisti El Templo del Sol (Templul Soarelui) este o locatie ideala pentru cazare.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

1 Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!