orange roaming
Foto: Canva Pro
News Stiri TukTuk

Descoperă oferta de roaming de la Orange, pentru țările din afara U.E!

karpathia

Vara este în toi, și cu toții ne gândim la vacanțe în țări exotice sau la city-break-uri în orașe europene și la zilele leneșe petrecute pe plaje însorite. Dar, ce ar fi o vacanță fără posibilitatea de a posta instant pe Instagram sau de a trimite un mesaj rapid celor dragi? Într-o lume super-conectată, internetul este aproape la fel de necesar ca prosopul de plajă sau crema de protecție solară!

Serviciul de roaming de la Orange – partenerul tău de încredere în străinătate

E extrem de important să ai tarife cât mai bune pentru roaming atunci când pleci în afara țării – probabil ai trăit momente în care nu le aveai. Nimeni nu vrea să se întoarcă din vacanță cu un bronz frumos, dar cu o factură uriașă pentru datele mobile folosite în roaming. De aceea, Orange a pregătit o ofertă specială și pentru această vară, menită să îți ofere libertatea de a naviga pe internet fără griji, oriunde te-ai afla.

Serviciul de roaming de la Orange îți permite să rămâi conectat cu cei dragi și să îți documentezi fiecare aventură, fără a-ți goli buzunarele. Fie că pleci la Paris pentru a vedea Turnul Eiffel, la Roma pentru o plimbare prin istorie, la Dubai pentru o vizită în Burj-al-Arab, la New York pentru orașul care nu doarme niciodată sau pe plaja unei insule grecești, pentru relaxare completă, Orange are soluția perfectă.

Tarife pentru toate destinațiile

orange roaming 2
Foto: Canva Pro

Dacă ești curios să afli cât te va costa internetul în vacanța din această vară, ei bine, poți vedea tarifele Orange în roaming pentru toate țările lumii accesând acest link și dând click pe țara spre care urmează să te îndrepți. Așa, vei ști exact cât vei cheltui pentru date mobile, apeluri și mesaje, și îți vei putea planifica bugetul de vacanță fără surprize neplăcute.

De ce să alegi roamingul de la Orange?

Pentru că ai acoperire globală: indiferent unde te duci, Orange te acoperă. De la America la Asia, de la Europa la Africa, ești mereu conectat.

Pentru că ai tarife transparente: cu Orange, știi dinainte cât te va costa să rămâi conectat. Fără taxe ascunse, fără surprize.

Pentru că ai parte de calitate superioară: bucură-te de viteze rapide și de o conexiune stabilă, chiar și în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii.

Pentru că ai parte de flexibilitate: ofertele Orange sunt adaptate nevoilor tale, indiferent dacă stai o săptămână sau o lună în vacanță, indiferent că ai o cartelă PrePay sau un abonament.

Fă-ți bagajul și rămâi conectat!

Nu lăsa grija roamingului să-ți strice vacanța. Cu Orange, ai libertatea de a te bucura de internet rapid și de calitate oriunde ai fi, așa că, fă-ți bagajul, nu uita crema de protecție solară și, cel mai important, activează-ți roamingul de la Orange. Te așteaptă vacanța perfectă!


 

Tags
Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!