Este important sa iti incarci bateriile atunci cand calatoresti, iar un mic dejun consistent iti va asigura necesarul de energie pentru intreaga zi. Pentru a te familiariza cu principala masa a zilei, iata o trecere in revista a 15 feluri de mic dejun din intreaga lume.
Iubitorii aromelor tari vor adora micul dejun din Republica Dominicana, care consta in branza la gratar, fructe si cafea tare.
In Franta, un croissant sau un produs de patisserie acompaniaza de regula o cana cu ciocolata calda sau chiar o bere!
Micul dejun irlandez este in general pe baza de carne, cu carnati si bacon.
Peste drum, micul dejun englezesc implica un amestec de bacon, oua, paine toast, fasole, cartofi, carnati si poate ca si o ciuperca sau doua!
In SUA, pasarile de noapte se pot infrupta dintr-un maldar de clatite cu dulceata de afine si sirop de artar.
In Scotia, un castron cu fiertura de ovaz, dulce si siropoasa reprezinta de multa vreme modalitatea traditionala de a incepe ziua.
In Spania, micul dejun este adesea alcatuit dintr-o cana cu cafea cu lapte si o chifla cu gem sau branza.
Micul dejun turcesc este un amestec delicious de Kaymak cremos, oua, castravete si carnati picanti.
Cafea tare si paine toast sau croissant sunt tipice pentru micul dejun in Argentina.
Multa paine si clatite cu banane, alaturi de ceai sau fructe, sunt servite adesea la micul dejun in Ghana.
Maroc poate castiga un premiu pentru cel mai dulce mic dejun, gratie amestecului traditional de ceai de menta indulcit cu zahar, paine cu miere si unt topit.
Micul dejun in Rusia tinde sa fie mancat foarte devreme si este alcatuit adesea din clatite cu smantana (Blini) si ceai.
Cerealele si ouale fierte sunt servite in Polonia.
In Germania, masa incarcata cu paine negra, mezeluri si muraturi, este specifica micului dejun.
Orez fiert si o supa usoara te ajuta sa incepi ziua in Japonia.
Daca randurile de mai sus ti-au gadilat in mod placut simturile, de ce sa nu beneficiezi de avantajul unor oferte avantajoase ale hotelurilor cu micul dejun inclus in pretul camerei?
Add Comment