oferta vacanta malta
Foto: Canva Pro
Oferte travel

Vacanță în Malta: 6 zile, avion + cazare, de la 271 euro de persoană

Ai Malta pe lista de călătorii și vacanțe? Atunci e musai să vezi aceste oferte de vacanță în Malta, în care ai prețuri de excepție la rezervări de tip avion + hotel.

Situată în inima Mării Mediterane, Malta este o destinație de călătorie care îmbină cu măiestrie istoria bogată, peisajele naturale de neuitat și o cultură dinamică. Arhipelagul maltez, format din trei insule principale – Malta, Gozo și micuța Comino – este cunoscut pentru clima sa blândă pe tot parcursul anului, plajele pitorești și, mai ales, siturile istorice care datează din epoca preistorică până în perioadele cavalerilor teutoni. Malta este locul unde tradiția se întâlnește cu modernitatea într-un mod armonios, oferind vizitatorilor o gamă largă de experiențe, de la explorarea orașelor vechi fortificate și a templelor megalitice, la bucuria activităților acvatice și a agitatei vieți de noapte.

Ți-am pregătit 3 oferte de vacanțe în Malta, care includ prețul pentru hotel + avion, dar la finalul articolului găsești link-ul unde îți poți ajusta datele de călătorie și altele, după bunul plac (de exemplu, poți alege alt hotel, poți include micul dejun sau alte facilități).


The Windsor Hotel **** (Sliema)

6 nopți, perioada 8-14 iunie. Avion + Hotel – 287 euro / persoană

vacanță malta iunie

Hotel Primera 3*** (Bugibba)

6 nopți, perioada 8-14 iunie. Avion + Hotel – 271 euro / persoană

vacanță malta

Ramla Bay Resort **** (Mellieha)

6 nopți, perioada 8-14 iunie. Avion + Hotel – 343 euro / persoană

vacanță malta

Pentru mai multe oferte în Malta, unde îți selectezi perioada + vacanța tip avion + hotel, alegând orice alt hotel dorești, adăugând micul dejun sau alte facilități, accesează acest link.


Atenție! Aceste sugestii de oferte de la partenerii noștri sunt concepute pentru o organizare independentă, TukTuk.ro nefiind agenție de turism, și nedesfășurând vreo activitate în acest sens, ceea ce înseamnă că va trebui să te ocupi singur de rezervarea biletelor de avion și a cazării, utilizând link-urile furnizate în acest articol. Toate prețurile prezentate includ taxele aplicabile. Reține însă că, deși prețurile au fost verificate la momentul postării, acestea pot suferi modificări.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!