plaja miami
Foto: Adam Goldberg Photography
America de Nord

5 plaje fantastice din Miami

De cate ori mentionezi orasul Miami, e greu sa nu te gandesti imediat la plajele sale minunate, de care te poti bucura atat singur cat si cu familia, pe perioada vacantei. Chiar si cei care nu au vizitat statul american Florida, au deja o viziune asupra unui concediu petrecut pe una din numeroasele intinderi de nisip, aliniate pe coasta de vis din aceasta zona. Cerul albastru, apele limpezi si de culoarea turcoazului si nisipurile albe, toate inseamna distractie sub soare. In cele ce urmeaza, ai o lista cu 5 dintre cele mai incantatoare plaje din Miami.

Plaja Crandon Park (Key Biscayne)

Crandon Park
Plaja Crandon Park / Foto: Raul Rodriguez

Nu numai ca este o plaja fantastica, dar este si in topul plajelor pentru familii. Aceasta datorita bancului de nisip aflat chiar la tarm si care creaza o zona in care cei mici pot inota. Alte atractii pentru familii din Crandon Park includ Centrul Natural Biscayne si Gradinile Crandon Park. Aici exista si un carusel, un loc de joaca si o pista pentru rolleri, unde toata lumea se poate distra. (Este considerata cea mai buna plaja pentru familii).

Bill Baggs State Park (Key Biscayne)

Bill Baggs State Park
Bill Baggs State Park / Foto: MichaelWarrenPix

Aceasta plaja se afla in partea cea mai de sud a Key Biscayne si este o zona in care atat familiile cat si pescarii vin in masa la sfarsit de saptamana. Aici se afla si cea mai veche constructie din Florida – Farul Cape Florida – unde se organizeaza zilnic tururi pentru vizitarea sa. In plus, se pot inchiria biciclete, poti pescui, te poti plimba prin natura, exista pavilioane, mese pentru picnic, doua restaurante si posibilitati de a inchiria umbrele si sezlonguri. (Cea mai buna plaja pentru peisajul sau)

Plaja Lummus Park (Miami Beach)

Lummus Park
Lummus Park / Foto: SEASTOCK

Daca afluxul de activitati si cel de oameni este ceea ce iti doresti, aici e locul tau.  E bine sa nu vii cu copiii, intrucat toplessul este permis. Peste drum de Ocean Drive, vei gasi toate barurile, cafenelele, restaurantele si tot ce altceva ti-ai putea dori. (Cea mai buna plaja pentru privit lumea)

Plaja Virginia Key (Key Biscayne)

virginia key beach
Virginia Key Beach / Foto: DenisTangneyJr

Locul ideal daca esti in cautarea unei plaje linistite, unde sa petreci un weekend calm si relaxant. Un pic de explorare a imprejurimilor te va rasplati cu izolarea pe care ti-o doresti. Daca iti place pestele afumat si berea, fa o vizita la Jimbo’s.  Plaja are zone intinse pentru picnic si camere de odihna.  (Cea mai buna plaja pentru linistea pe care o ofera)

Plaja Haulover (Bal Harbor)

Haulover Beach Park
Haulover Beach Park / Foto: Adam Goldberg Photography

La capatul de nord al plajei vei gasi singura intindere de nisip din Florida, unde hainele sunt optionale. Pentru cei care urasc urmele lasate de costumul de baie, plaja aceasta este locul ideal. Zona care se adreseaza familiilor este izolata de plaja pentru nudisti. (Cea mai buna plaja pentru nudisti).

Citeste si: Top 25 cele mai frumoase atractii turistice din Statele Unite (1)

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

1 Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!