America de Nord

Top 25 cele mai frumoase atractii turistice din Statele Unite (1)

 

Enumerarea de fata nu uita de cascada Niagara, dar nici de nebuniile din parcul de distractii Disneyland, cu ai lui Pirati din Caraibe. Sapte dintre cele 25 atractii turistice sunt parcuri de distractii; Regatul magic al lui Disney din Lake Buena Vista, Florida ramane in topul parcurilor tematice din intreaga lume. Turistii apreciaza deopotriva colectiile de arta faimoasa, dar si plajele insorite. Multi turisti straini sunt interesati de atractiile naturale incantatoare, cum ar fi Marele Canion si Parcurile Nationale Yosemite si Yellowstone. Hai sa trecem in revista 25 dintre cele mai frumoase atractii turistice din Statele Unite, avand in minte, desigur, ca aici ar putea intra si altele, in functie de preferintele si gusturile fiecaruia.

1.Times Square, New York

times square

Times Square, cel mai plin de viata loc din New York este vestit pentru teatrele, cinematografele si fantasticele sale reclame. Times Square iti ofera toate distractiile posibile, circuite captivante si informative, care te ajuta sa explorezi si alte parti ale orasului. Poti alege intre a merge pe jos, cu bicicleta, cu autobuzul, sau cu limuzina, poti alege dintre zeci de feluri de mancare, canale de televiziune, obiective turistice, circuite in oras sau pe apa. Times Square Alliance estimeaza o medie de peste 2000 de pietoni care traverseaza o strada pe 7th Avenue in interval de 15 minute, in oricare zi a saptamanii.

2. Las Vegas Strip, Nevada

DSC_6186

Las Vegas este cea mai populara destinatie turistica din statul Nevada, regiunea in care se afla districtul Clark County si un oras cu faima internationala in ce priveste jocurile de noroc, cumparaturile si distractia. Reusind sa atraga peste 31 milioane de vizitatori, aproximativ 80% din numarul total (39,2 milioane) al celor care vin anual in Las Vegas, cu zambetul sau larg de milioane de gigawati si atractiile de tot felul, Las Vegas Strip este mult mai mult decat stralucire si jocuri de noroc (Sursa: Programul National Scenic Byways)

3. National Mall & Memorial Parks, Washington, D.C.

National Mall & Memorial Parks

National Mall & Memorial Parks adapostesc unele dintre cele mai vechi parcuri protejate in cadrul Departamentului Parcurilor Nationale. Multe dintre obiectivele de interes public, adevarate simboluri ale natiunii americane, se afla in cei peste 1000 de acri ai National Mall & Memorial Parks, printre ele numarandu-se Washington, Memorialele Lincoln si Jefferson, Memorialele Veteranilor Razboaielor din Coreea si Vietnam.

 

About the author

TukTuk guy

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

1 Comment

Click here to post a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook!