Descoperă Muntenegru, secretul ascuns al Europei!

0
Pret
De la830 Euro
Pret
De la830 Euro
Numele complet*
Adresa de email*
Mesajul tau*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Salveaza-l ca favorit

Adding item to wishlist requires an account

15371
8 zile / 7 nopți
Perioada disponibila: Martie - Octombrie
Romania
Budva

Muntenegru este una dintre cele mai mici țări europene dar, cu toate acestea, frumusețea ei prea puțin cunoscută îi dă tot dreptul să aspire la un loc cât mai înalt în topul preferințelor turistice. Coasta Adriatică, faptul că se află la scurtă distanță de Dubrovnik, locuri precum Kotor și Budva – iată doar câteva argumente cu care Muntenegru se prezintă în fața eventualilor vizitatori.

TukTuk îți oferă ocazia să descoperi această țară în care poți ajunge lesne cu mașina personală, propunându-ți un tur realizat de partenerii noștri din Muntenegru.

E un tur all-inclusive dus la un nivel superior. 7 nopți/8 zile la Marea Adriatică, având cazare într-un hotel de lux de pe Riviera muntenegreană, în Budva, de unde te vei putea bucura de toate avantajele mării și de unde vei avea prilejul să explorezi regiunea din punct de vedere istoric și cultural, existând posibilitatea de a face excursii în fiecare zi.

Programul de mai jos, și prețul acestuia, este setat având incluse 5 excursii. La cerere, el se poate customiza, adăugând o excursie suplimentară (pentru cea de-a șasea zi) sau eliminând din excursii, pentru a avea mai mult timp de petrecut la plajă (trebuie achiziționate  minim două excursii). Pentru orice întrebare, te rugăm să folosești formularul din dreapta și îți vom răspunde în cel mai scurt timp, urmând a-ți comunica prețul în funcție de cerințele tale.

Programul ți-l faci cum dorești! Ba mai mult, există o flexibilitate a excursiilor de mai jos. Adică ele pot începe la ora 9, 10 sau 11 dimineața, oferindu-ți posibilitatea de a prinde, înainte, câteva ore de plajă.

8 zile / 7 nopți

Mic dejun inclus. Hotel de 4 stele în Rafailovići. Înscrieri în orice perioadă!

Citește cu atenție, mai jos, pentru a vedea ce este inclus în tur

Preț: de la 830 euro / pers.

(cu 5 excursii incluse, în funcție de perioadă – v. mai jos)


Cazare

Hotel Aleksandar (4+*) este un hotel de designer, situat în mijlocul zonei Rafailovići din Budva, pe malul Mării Adriatice, la distanță de un minut de plajă. Hotelul a fost construit cu focus pe sinergia dintre funcționalitate, armonie și eleganță, elemente care se împletesc perfect, definindu-i stilul. Un design luminos și modern, un loc în care poți sta în orice perioadă a anului, bucurându-te de confortul și funcționalitatea celor 220 de locuri, de restaurant & wine bar-ul aflat în interior și de spa-ul cu facilități și servicii excelente.


Transport

Transportul până la hotelul din Muntenegru se realizează individual. Pe parcursul sejurului, transportul din excursiile aferente acestuia sunt asigurate de partenerul nostru local, în funcție de numărul de persoane (autoturism, microbuz sau autocar), cu șofer profesionist, vorbitor de limba engleză. Transportul din excursii este inclus în prețul turului.

Pentru 2-7 persoane, transport în autoturism de lux sau van, cu șofer vorbitor de limbă engleză.

Pentru grupuri mai mari de 7 persoane, transport în microbuz, cu ghid licențiat.


Programul turului (flexibilitate, la cerere)

[WPSM_AC_SH id=35857]

Ce este inclus:

Cazare 7 nopți cu mic dejun în Hotel Aleksandar (4*+), pe malul mării, cu restaurant, wine bar și spa

5 sau 6 zile de activități cu excursii în timpul cărora vei descoperi cele mai frumoase locuri din Muntenegru

Prânz în timpul zilelor cu excursii

Mâncare organică și degustări de vinuri pe parcursul turului

Toate taxele de intrare la obiectivele turistice

Șofer vorbitor de limbă engleză. Ghid la cerere.

Sim card cu date incluse, pentru folosirea pe smartphone-urile neblocate în rețelele românești

Asigurare de călătorie

Servicii adiționale și suport tehnic

Instrucțiuni de călătorie

Ce nu este inclus:

Mesele care nu sunt specificate în cadrul excursiilor.

Transportul din România în Muntenegru.


Prețuri:

Preturi Muntenegru

Minim 2 persoane.


E nevoie de viză pentru Muntenegru? Conform MAE, cetăţenii români pot intra în Muntenegru fără viză, pe baza unui paşaport valabil pentru o perioadă de 90 de zile într-un semestru.

În scop turistic, cetăţenii români pot intra în Muntenegru pe baza cărţii de identitate valabile, având drept de ședere o perioadă de 30 de zile, de la data intrării.


Tur Muntenegru