Bali – o vacanță pentru suflet

0
Pret
De la1,490 Euro
Pret
De la1,490 Euro
Numele complet*
Adresa de email*
Mesajul tau*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Salveaza-l ca favorit

Adding item to wishlist requires an account

962
11 zile / 10 nopți
Perioada disponibila: oricând
București
Bali

După ce Julia Roberts a mâncat, s-a rugat și a iubit în Ubud, conform „programului” dictat de romanul scriitoarei Elizabeth Gilbert, superba insulă Bali a devenit unul dintre polii turistici ai lumii. Nu neapărat pentru a face yoga și a-ți vindeca sufletul ci pentru a descoperi ceea ce Indonezia are de oferit lumii într-un „pachet” destinat trupului, minții și sufletului oricui.

Un proverb balinez spune că dacă ești fericit, poți învăța întotdeauna să dansezi. Promisiunile legate de Bali duc însă și către reversul medaliei: dacă știi să dansezi, poți învăța să fii fericit. Hai să mergem în Bali ca să fim fericiți și să dansăm! Ioana Budeanu, prietena TukTuk, blogger de travel și colaboratoare Huffington Post, s-a mutat în Bali de ceva vreme și ne invită să-i experimentăm superbul program pe care-l oferă tuturor celor care vor să trăiască 10 zile de magie balineză și să se încarce de extraordinara energie pe care o oferă această insulă.

Este un program făcut cu sufletul, pentru călătorul care vine cu sufletul deschis să descopere o lume exotică, o cultură specială, oameni fascinanți.

Despre ce e vorba, mai exact:

10 zile / 11 nopți.

Mic dejun inclus. Hotel de top, în Sanur. Înscrieri în orice perioadă.

Citește cu atenție, mai jos, pentru a vedea ce este inclus în tur.

Cazare

Un hotel balinez de top, în care tradițiile sunt păstrate cu sfințenie, în Sanur, orășelul de coastă situat în cea mai frumoasă și mai elegantă parte a insulei, cu vedere directă la Muntele Agung. Hotelul are camere spațioase și elegante, patru piscine (inclusiv un bar în piscină), templu, ieșire la plaja cu nisip alb, restaurant cu specific balinez, sală de jocuri și mini-bibliotecă.

În cazul în care nu vrei să stai într-un singur loc, vacanța se poate împărți între Sanur, Ubud și Nusa Dua.

Transport

Vei avea mașină cu șofer pe toată durata vacanței (2 persoane / mașină) și libertate totală să explorezi dacă îți dorești asta.

Activități

Ceremonie balineză de bun venit. Frangipani și dansuri.

Vizită la cel mai încărcat energetic templu din Ubud, plus vizită la orezării, plus o cină cu cinci preparate la un restaurant cu vedere la muntele sfânt și la un râu învolburat care trece pe sub mese.

Un traseu special prin Ubud, în care descoperi orezării și warung-uri (mici restaurante de familie) ce servesc preparate delicioase.

Vizită la Tanah Lot, stânca pe care se află celebrul templu cu același nume, urmată de o vizită la un spa de lux (pentru doamne – masaj, uleiuri, baie cu petale de trandafiri, ceremonie) și de o zi la plajă pentru domni. Seara, cină regală balineză, cu dansuri tradiționale, costume și povești.

Tanah Lot

Două plaje secrete cu ape turcoaz și prânz de tip barbecue pe malul oceanului, cu picioarele în nisip.

Trekking către o altă plajă secretă din Bali, printr-un sat balinez și o pădure. Desfătare în ape turcoaz și degustarea celui mai bun pui prăjit de pe insulă.

Ședință foto într-un leagăn din Ubud, apoi un traseu special, urmat de prânz la un restaurant cu vedere la Muntele Agung.

Padang Padang Pecatu, un sat cu o plajă superbă, Dreamland Beach & templul Uluwatu, unde vezi cum se sparg valurile de stânci și poți face cele mai frumoase fotografii din viața ta.

Vizită la Palatul Regal din Sanur, pentru a vedea cum trăiește un rege balinez. Binecuvântare primită de la preoteasa templului regal.

Incursiuni inspirate în cultura balineză: povești, ceremonii și dansuri.

Activități libere: shopping, trekking, plimbări, piețe, condimente, mătăsuri – sfaturi și sugestii către cele mai bune locuri din Bali.

Preț: 1490 euro / persoană

(plus prețul biletului de avion)

Ce este inclus în prețul turului:

10 nopți cazare, cu mic dejun, în cameră dublă sau twin

Transport pe insulă pe perioada șederii, în mașină de lux cu șofer (2 persoane / mașină)

Toate activitățile specificate mai sus (inclusiv prânzurile și cinele despre care am vorbit), plus câteva surprize. Programul complet îl primești în aeroport, la sosire

Simcard local cu internet și convorbiri locale/internaționale

Ceremonie balineză de bun venit

Bedtime stories din cultura insulei

Daruri de suflet: sarong-uri balineze

Fotografii și amintiri din Bali

Transfer de la și la aeroport.

Ce nu este inclus în prețul turului:

Biletele de avion

Cine și prânzuri (altele decât cele din program), ieșiri în oraș, cumpărături, cheltuieli personale.

Biletele de avion pentru Bali sunt achiziționate direct de către fiecare participant la tur. TukTuk.ro poate juca rol de consultant în privința biletelor de avion, în funcție de perioada de călătorie și poate oferi sugestii, atunci când există oferte ale diverselor companii aeriene care zboară pe ruta București – Bali.

Tur Bali

Viza de Indonezia: Conform MAE, începând cu data de 30 septembrie 2015, cetăţenii români, posesori de paşapoarte simple, care călătoresc în acest stat, în scop turistic,  sunt scutiţi de viză de intrare dacă durata şederii este de maximum 30 zile, fără a exista posibilitatea prelungirii.

Foto: ioanabudeanu.com