Regulament concurs TukTuk – Philips

Prin inscrierea la concursurile organizate de TukTuk.ro, fiecare participant se va supune unor reguli si conditii generale:

Organizatorul concursului TukTuk – Philips este Point Multimedia SRL, prin site-ul TukTuk.ro.

Concursul este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei. La concurs pot participa toate persoanele fizice cu rezidenta in Romania, mai putin angajatii societatii care le organizeaza precum si rudele lor de gradul I.

Perioada de desfasurare este mentionata in cadrul postului cu concursul.

Mecanismul concursurilor este specificat in mod clar  in cadrul postului de prezentare a concursului, cu precizarea ca uneori pot aparea modificari ale perioadei de anuntare a castigatorilor.

Desemnarea castigatorilor se face prin tragere la sorti, de catre reprezentantii site-ului TukTuk.ro

Premiile castigate se vor ridica, pe baza cartii de identitate (sau a pasaportului) valide, in urma completarii unui proces verbal de predare-primire sau vor fi trimise prin posta, dupa ce castigatorul a prezentat dovada identitatii sale.

Premiile castigate si nerevendicate la 30 de zile de la data calendaristica a publicarii rezultatelor concursului nu se mai acorda. Premiile se vor revendica prin email, la adresa tuktuk@tuktuk.ro

Participantii la concurs sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.
Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor.
Imaginile premiilor sunt cu titlu de prezentare.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu conditia de a publica respectivele modificari pe site-ul TukTuk.ro sau pe pagina de Facebook. Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior.

Prelucrarea datelor personale. Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca adresele lor de email sau, dupa caz, numerele lor de telefon mobil sa intre in baza de date a organizatorului si a partenerilor agreati ai acestuia (inclusiv site-ul TukTuk.ro), sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite prin posta, telefon, SMS, noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella iconBooking.com
Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!