Hoteluri Hoteluri cool

Hoteluri cool: Park Hyatt Maldives din Hadahaa

Park Hyatt Maldives, Hadahaa, aflat pe o insula tropicala in atolulul Huvadhoo, este un refugiu luxos cu un design modern, care iti va oferi momente de incantare in mijlocul oceanului, in fermecatoarele Insule Maldive.

Hotelul Park Hyatt Maldives din Hadahaa este pentru Maldive ceea ce este Rolls Royce pentru masinile de lux; adica tot ce poate fi mai bun. Cu vegetatia sa tropicala, privelistile oferite de plajele cu nisip alb, langa care se intinde oceanul nesfarsit cu apele sale turcoaz si cu unele dintre cele mai frumoase locatii pentru scufundari din lume, Maldive reprezinta o adevarata capodopera vizuala si o destinatie magnifica, cum rar iti mai este dat sa intalnesti. Park Hyatt Maldives din Hadahaa aduce aceasta frumusete naturala la un alt nivel, cu totul nemaintalnit, al luxului. Designul hotelului este unul imaculat si nealterat, asa cum este intreaga insula; un deliciu arhitectural care se integreaza de minune in decorul natural al imprejurimilor.

Scufundarile si cinele romantice sunt la ordinea zilei aici, iar ambele alternative se ridica la cele mai inalte standarde. Ce alta modalitate de a incheia o zi perfecta, dupa ce ai vazut rechinii, pisicile de mare si coralii in habitatul lor natural, decat aceea de a te rasfata cu o cina cu preparate traditionale, servita in confortul oferit de vila unde esti cazat?

Preturile pentru o noapte de cazare in una din cele 50 de camere, pleaca de la 487 de euro.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!