Foto & Video

Instagram, aplicatia care-ti aduce lumea in buzunar

Daca ai un iPhone sau un telefon cu Android, inseamna ca ai auzit despre Instagram, aplicatia de photo-sharing, gratuita, care iti permite sa fotografiezi si apoi sa arati pozele tale prietenilor din toate colturile lumii. Instagram este in acest moment una dintre cele mai populare aplicatii oferite de Apple’s App Store sau de Google Play, care a atras peste 1 milion de utilizatori in mai putin de 3 luni. Iar de cand a facut inconjurul lumii ca Facebook a cumparat aplicatia pentru un miliard de dolari, descarcarile acesteia pur si simplu au explodat.

De ce este aplicatia Instagram atat de populara? Pentru ca iti permite printre altele sa incarci poze de pe telefon, sa le prelucrezi cu cel putin 14 filtre, apoi sa le arati si altora, care le pot adauga ca favorite si comenta. Poti alege sa faci asta numai cu Instagram, sau poti apela si la Twitter, Facebook, Flickr, Posterous, Tumblr si Foursquare. In numai cateva secunde dupa ce fotografiile au fost postate, cei care le vad pot da “like” sau pot face comentarii. Aduna zeci de “like“-uri in cel mai scurt timp si pozele tale pot deveni imediat populare.

In mod cert, Instagram este o aplicatie simpla. Si poate crea dependenta. Desi pe pagina aplicatiei sunt incarcate de cele mai multe ori poze cu animale dragute sau facute in oglinda din baie, unele dintre cele mai bune instantanee reprezinta o adevarata fereastra catre lume. Si asta odata cu aparitia lui iPhone 4 si a camerei foto a acesteia, apoi, odata cu intrarea aplicatiei in store-ul Google Play, ocazie cu care a devenit disponibila pentru toate device-urile care dispun de un sistem de operare Android. Cu alte cuvinte, Instagram satisface toate nevoile in timp real. Aici gasesti poze cu apusul soarelui in Eminönü , Istanbul, o gara din Moscova, o casa din Bath, Marea Britanie, piata Union Square din San Francisco, decorata pentru Anul Nou Chinezesc, sau Muntele Fiji, acoperit de zapada.  Instagram starneste in tine pasiunea de a calatori si de a arata si altora pozele pe care le faci, lucru care se vede si  pe National Geographic, cel mai important partener media al Instagram.

Daca nu ai un iPhone sau un telefon cu Android – dar dorul de duca te caracterizeaza – cateva site-uri, printre care instagre.at, iti permit sa vezi pozele cele mai populare de pe Instagram. Sau poti intra pe Instatips Tumblr, unde gasesti sfaturi legate de arta fotografica si poze administrate de Josh Johnson, cel care se auto-intituleaza guru al aplicatiei Instagram. Cu toate acestea, nimic nu se compara cu aplicatia Instagram si cu a avea intreaga lume in buzunarul tau.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!