Europa Restaurante si cluburi

Unde sa faci clubbing de calitate in Budapesta

Cand vine vorba despre viata de noapte din Budapesta, trebuie sa stii ca acest oras si-a propus sa nu-i dezamageasca pe cei care-l viziteaza. Turistii vor descoperi aici petreceri nonstop, organizate in nenumaratele baruri si cluburi de noapte. Asa ca in loc sa stai intr-un Irish Pub in care sa bei o bere la halba, mai bine vino sa cunosti viata de noapte care se desfasoara la cote maxime in Budapesta. Si spre deosebire de viata de noapte din alte orase europene importante, aici nu vei gasi nici urma de extravaganta vulgara pe care o intalnesti in mod normal in cluburi de pe la noi.

Viata de noapte spectaculoasa in cluburile budapestane

Daca  mai ai energia necesara pentru a petrece o seara in oras, dupa ce toata ziua ai facut turul sau, in cele ce urmeaza gasesti cateva recomandari. Iata o lista cu alegerile de top in ce priveste locatiile nocturne, care merita vazute in timpul vacantei tale in Budapesta.

Menta Terasz– mancare decenta, o gradina cu un peisaj incantator, salon si club de noapte, toate la un loc, asa ar putea fi descrisa in cateva cuvinte aceasta locatie. Pe langa bucataria traditionala, aici poti incerca si preparate internationale, inainte de a te muta in salon sau pe ringul de dans al clubului de noapte.

Menta Terasz, un club complet

Club White Angel– aflat langa Hajógyári Sziget, acesta este un club de noapte cu adevarat impresionant, care poate gazdui 2000 de oameni odata. Este o locatie relativ noua, asa ca are un aer foarte modern, dat si de decorul inovativ din interior.

Clubul White Angel

Holdudvar – alt loc relativ nou din Budapesta, acest club a fost inaugurat in anul 2006. El se afla intr-o casa veche, care a fost renovata si transformata in bar si club de noapte. Destul de interesanta, aceasta locatie este in timpul zilei restaurant si una dintre cele mai la moda locatii in aer liber din oras.

Gödör Klub – Internet gratuit si berea buna sunt la ordinea zilei aici, daca vrei sa petreci o dupa-amiaza relaxanta. Dar dupa apusul soarelui si caderea noptii, Gödör Klub se transforma in cu totul altceva. Este o locatie favorita printre localnici, asa ca pregateste-te sa faci fata aglomeratiei daca vii aici.

Corvintető – alt club deschis relativ recent in Budapesta. El se afla in inima orasului, mai exact pe terasa unui mall. Desi la prima vedere intrarea pare destul de greu de localizat, nu poti rata clubul in sine, intrucat se afla mai sus decat majoritatea cladirilor din jurul sau.

Corvintető, un club in inima orasului

Club Tűzraktér – este o locatie unica in felul ei, intrucat in marea majoritate este in aer liber, in mijlocul naturii, pe terenul unei foste fabrici. Clubul este destul de mare, prin urmare chiar si atunci cand este aglomerat, tot mai gasesti locuri libere si un colt numai al tau pe ringul de dans.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!