Hoteluri Hoteluri cool

Hoteluri cool: Dhonakulhi Spa Resort & Marina (Maldive)

In Dhonakulhi, Spa Resort & Marina din Maldive se poate ajunge in doua feluri: fie cu o cursa aeriana de pe Aeroportul International Malé catre Aeroportul Hanimaadhoo si apoi o calatorie de 20 de minute cu o ambarcatiune de mare viteza, fie cu un iaht privat care ancoreaza in port. Odata ajuns acolo esti pus in fata unui exemplu viu despre cat de confortabila si minunata poate fi viata.

Despre aceasta locatie se spune ca a fost o resedinta a piratilor din basme si povesti, dar in prezent este un paradis modern in adevaratul inteles al cuvantului. Fiind una dintre cele trei destinatii turistice din atolul Haa Alifu, hotelul ocupa aproximativ 5 procente din suprafata insulei. Restul este acoperit cu nisip auriu, cocotieri si bananieri si exista si teren salbatic, unde nu a ajuns inca picior de om.

Exista mai multe modalitati de cazare aici dintre care se remarca: locatii plutitoare cu acces la piscina, resedinte cu piscine private, vile pe plaja sau locatii construite pe piloni in mijlocul oceanului. De departe, cele mai extravagante sunt apartamentele Hideaway Water Suites, fiecare dintre ele avand centru spa cu vedere la mare, in care exista sauna, camera cu aburi si piscina in aer liber.

Tot aici sunt bucatari care iti stau permanent la dispozitie – pentru a-ti satisface si cele mai iesite din comun preferinte culinare – atat in restaurantul locatiei cat si in camera ta. Aici se afla cea mai mare colectie de whisky din Oceanul Indian, precum si Hideaway Spa, centru renumit pentru reteaua sa interioara de canale de apa, cascadele si tratamentele traditionale. Desigur, nimic din toate acestea nu este gratis, iar pretul este si el pe masura – incepand de la 963 dolari pe noapte. Ai grija sa nu te atasezi prea tare de peisajele din acest colt de rai, intrucat ele creeaza dependenta.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!