Cum sa

Cum sa-ti planifici o luna de miere perfecta

Pentru majoritatea cuplurilor, o luna de miere reusita cere mult mai multe decat o excursie spontana, planificata in ultimul moment, undeva unde este soare. In cele ce urmeaza ai cateva sugestii despre cum sa te pregatesti pentru aceasta calatorie cu adevarat speciala.

Pregateste in amanunt luna de miere: amintirile vor ramane pentru toata viata

Pentru o mireasa este usor sa fie luata de val de emotia si tot ceea ce inseamna planificarea nuntii, asa ca luna de miere ramane undeva pe locul doi. Oricum, luna de miere marcheaza startul vietii de cuplu si merita tot atata atentie ca si planificarea nuntii. Nu este numai o perioada de relaxare, ci o iesire care va fi atat memorabila, cat si o amintire pentru cuplu, multi ani de acum inainte.

Planificarea lunii de miere poata adauga un stres nedorit unei perioade si asa extrem de aglomerate. Daca vrei sa-ti usurezi munca, urmeaza sfaturile de mai jos.

Alege o destinatie romantica pentru luna de miere

Luna de miere in Tahiti? Nimic mai romantic.

Alegerea unei destinatii romantice marcheaza debutul procesului de planificare a lunii de miere. Gasiti un moment de liniste si notati cateva locuri favorite unde ati vrea sa mergeti. Topul cinci al locatiilor perfecte pentru petrecerea lunii de miere, potrivit revistelor de specialitate ar include Hawaii, Tahiti, Italia, Grecia si Mexic.

Daca bugetul nu-ti permite sa mergi intr-una din ele, planifica o calatorie care sa cuprinda si unele dintre activitatile tale favorite. SUA, de exemplu, iti ofera o varietate de optiuni pentru petrecerea lunii de miere, pentru cupluri care adora plimbarile, schiatul sau relaxarea pe plaja. Un agent de turism poate fi de mare ajutor in cazul in care a te decide unde sa mergi reprezinta o problema pentru tine. Agentiile de turism sunt puse la punct in ce priveste destinatiile specifice pentru petrecerea lunii de miere si iti pot oferi pachete speciale de vacanta, la preturi care sa se potriveasca tuturor buzunarelor.

Fa rezervare pentru biletul de avion, cazare si croaziere

Daca nu ai rau de mare, ia in calcul si o croaziera pentru petrecerea lunii de miere!

Daca tot nu esti sigur unde vrei sa mergi pentru a petrece luna de miere perfecta, ia in calcul si o croaziera. Croazierele reprezinta o alegere excelenta din mai multe motive. Majoritatea croazierelor maritime includ si masa, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa-ti mai faci griji in ce priveste costurile si locatiile unde poti manca. Aceste excursii ofera numeroase modalitati distractive de petrecere a timpului, atat ziua cat si seara. Si avand in vedere ca o nava ancoreaza in multe porturi, asta inseamna ca poti cobori si poti explora imprejurimile. O croaziera este si prima optiune daca n-ai mult timp la dispozitie pentru a face rezervarile necesare pentru luna de miere.

Planificarea nuntii poate fi stresanta si iti poate solicita mult timp, asa ca daca vrei sa te relaxezi in luna de miere, intra pe site-uri web specializate, unde poti gasi oferte foarte avantajoase. De multe ori, aici ti se ofera tarife excelente la cazare si la biletele de avion. Atunci cand faci rezervarile cu pricina, spune-le celor cu care stabilesti toate detaliile calatoriei ca este vorba de luna de miere, pentru ca de multe ori acestia iti vor oferi tarife si pachete de vacanta speciale.

Nu depasi bugetul

Atunci cand incepi pregatirile pentru planificarea lunii de miere, e bine sa stabilesti un buget pentru calatoria ta. Asigura-te ca iei in calcul toate cheltuielile, cum ar fi cele pentru mancare, cazare, transport si distractie. Alege o destinatie care iti va oferi o luna de miere de neuitat si care, totusi, sa nu-ti devalizeze contul bancar. Daca nu ai suficient de multi bani pentru acest fericit eveniment, creeaza un cont special pentru luna de miere si ofera-le invitatilor la nunta ta, posibilitatea de a contribui in bani pentru aceasta vacanta, in loc sa-ti cumpere un cadou de nunta. Aceasta este alegerea perfecta pentru cuplurile care au bugetul limitat si care isi doresc o luna de miere de neuitat.

Cum sa-ti planifici luna de miere
Pana la a te bucura de deliciile lunii de miere… planifica-ti bine bugetul

Cinci sugestii importante de tinut minte in vederea lunii de miere

Inainte de a porni in escapada ta romantica, tine cont de urmatoarele:

  • Planifica totul in avans – vei avea nevoie sa fii bine “imunizat” inainte de calatorie.
  • Daca pleci in strainatate, asigura-te ca ti-ai informat banca si emitentul cardului tau de credit, pentru a afla ce taxe si comisioane se percep in afara.
  • Gandeste-te sa apelezi la cecuri de calatorie si sa ai bani cash numai in cazuri de extrema urgenta.
  • Facutul bagajelor cere timp si gandire, asa ca nu fa totul pe fuga. Verifica vremea in zona spre care te indrepti, ca sa stii ce haine sa-ti iei la tine. Nu uita camera foto, articolele de toaleta si protectia solara.
  • Spune-l tuturor ca e vorba despre luna ta de miere, pentru a putea beneficia de upgrade si diverse alte facilitati, acolo unde se poate.
  • Planificarea lunii de miere cere mult timp, dar in final, satisfactia este maxima. Aceasta “evadare” cu totul speciala reprezinta o modalitate excelenta de relaxare si eliberare dupa ziua cea mare, si iti va oferi sansa unor amintiri de neuitat, care vor dura toata viata.

Citeste si: Cum sa alegi destinatia perfecta pentru luna de miere

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

1 Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Util topcul, de tinut minte acesti “pasi”.
    Si recomand site-ul “http://www.thehoneymoon.ro” pentru planuirea unei vacante in luna de miere! acest site este exclusiv pentru calatoriile in luna de miere! 😉 o zi buna

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!