Festivaluri

10 locuri unde poti umbla gol… ca turist

Continuam Top 10-ul locurilor din lume in care, daca ajungi, poti sta dezbracat fara probleme. Pentru ca nuditatea e si ea, o forma de arta. Si nu uita niciodata ca perceptia nuditatii in astfel de locuri este diferita de ceea ce s-ar crede la prima vedere. Corpul gol este ceea ce este, de multe ori lipsit de sexualitate. Asa ca nu saliva la tot pasul si evita comportamentul ostentativ. Arata cu stil tot ce ai mai bun, poarta-te cool si bucura-te de priveliste.

6. Festivalul de muzica de la Rosklide, Danemarca

Un festival care tine 4 zile si care atrage nume mari (cum ar fi Iron Maiden) pe cele 6 scene ale sale construite pentru peste 100000 de oameni. Aceste eveniment a fost initiat de adeptii curentului hippie, dar a evoluat continuu, iar acum atrage vizitatori din majoritatea tarilor occidentale si din Scandinavia. Aici se aude metal, hip hop, muzica electronica si pot fi vazute cete intregi de oameni dezbracati, care incearca din rasputeri pe durata celor 4 zile, sa faca un dus in locuri expuse si ele publicului. Campingul din apropiere este un loc minunat pentru a te imprieteni cu localnicii si pentru a te familiariza cu standardele lor relaxante despre nuditate.

7. Campionatul mondial de poker pe dezbracate de la Londra

Londra a transformat in realitate cea mai buna idee a ta despre jocurile de noroc desfasurate in toiul noptii si stropite din belsug cu bautura. Profesionistii lor se intalnesc anual pentru a demonstra ca sunt cei mai buni sau dimpotriva pentru a-si afisa lipsa de rusine pe care o au atunci cand pierd. La debutul acestei competitii, in anul 2006, participantii purtau 5 articole de imbracaminte pe care le dadeau jos pe masura ce pierdeau cate o mana la carti. Recent regulile s-au schimbat si turneul s-a transformat intr-un faimos club de striptease. Acum, la dispozitia competitorilor sta o stripteuza (unele cazinouri ofera si bautura gratis, ceea ce e mai mult decat bine) care isi da ea jos hainele pentru tine. Poate pentru ca unii campioni de poker nu arata chiar asa de bine fara pantaloni pe ei? Se pare ca anumite distractii pot fi folosite si drept tactici de trisare.

8. Englischer Garten din Munchen, Germania

Nemtii au probabil cele mai lejere conceptii din lume in ce priveste expunerea celor mai ascunse gauri si protuberante ale corpului uman. In timp ce parcul e foarte mare si iti pune la dispozitie multe activitati la care poti lua parte imbracat (cum ar fi Casa japoneza a ceaiului, cascadele si monumentele pitoresti), atractia principala este pajistea Schönfeld, unde furnicare intregi de nemti isi dau jos hainele de pe ei si se bucura de soare. Nu poate exista un loc mai bun pentru un picnic, bineinteles tipic german, cu o halba de bere intr-o mana si un snitel vienez in cealalta.

9. Cap d’Agde pe Coasta Vermielle in Franta

Francezii sunt de departe cei mai libertini atunci cand vine vorba sa-si dea jos toate hainele de pe ei. Coasta Vermillion este o zona de litoral incredibila, situata la poalele masivului nordic ale Muntilor Pirinei, cu deschidere la Spania. Este vestita pentru vinariile sale, plaje si intimitatea data de prezenta redusa a turistilor. “Orasul dezbracat” este expresia care caracterizeaza cel mai bine aceste locuri, datorita celor 40000 de nudisti care sunt atrasi aici in fiecare vara. Numarul lor ridicat ofera desigur si imagini mai putin placute dar sunt destule zone viticole in jur ca sa nu-ti pese prea mult de asta. Fereste-ti ochii de zonele paroase, concentrandu-te mai mult la sanii goi.

10. Festivalul de pictura pe corp de la Verona, Italia

Acest eveniment este unul foarte sofisticat din punct de vedere cultural. Artistii concureaza in fiecare an si utilizeaza tehnici incredibile de bodypainting pentru a crea incantatoare opere vizuale de arta, care folosesc drept panza corpul uman (dezbracat). In timp ce te astepti sa fii fermecat de oameni pictati cu animale si peisaje, nu trebuie sa te straduiesti prea mult pentru a descoperi sub culorile groase si ceva sani.

Citește prima parte: 10 locuri unde poti umbla gol… ca turist (1)

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!