Restaurante si cluburi

TukTuk recomanda: osteria La Traviata, din Bologna

Daca ajungi in Bologna, frumosul oras din Emilia Romagna, si vrei sa mananci intr-un loc cu adevarat cool, cauta osteria La Traviata. Nu este un restaurant de fite, insa La Traviata e exact ceea ce iti doresti dupa ce ai admirat cele doua turnuri ale orasului si inainte de o vizita la bazilica San Giacomo Maggiore. La Traviata vei gasi un local mic, primitor, detinut de o familie care va face totul pentru ca tu sa te simti bine in cele doua ore pe care le vei petrece acolo.

La Traviata e detinut de doi soti incantatori

Lasa-te sedus de gesturile largi ale patroanei sau de farmecul discret al sotului ei, bun vorbitor de limba engleza, un personaj care aduce cu actorul Evan Handler (Charlie Rumpkin, din serialul Californication). Doamna iti va recomanda pastele pe care trebuie sa le incerci, in vreme ce domnul iti va sufera discret care sunt cele mai bune vinuri pe care le poti asorta. In Traviata vei manca cele mai bune paste handmade din viata ta. Incearca in special tortelloni cu branza si pasta de fistic sau, poate, maccheroni al pettine e tagliolini al ragù. Gazda iti poate prepara platouri cu diferite tipuri de paste, pentru a le incerca si combina pana sa te decizi care iti este favorita. Iar daca nu esti neaparat un fan al pastelor, comanda o friptura de vita in sos de piper verde sau in sos acetobalsamic. Este absolut fantastica. Asorteaza totul la un vin rosu de Chianti, comanda la desert un fabulos mascarpone si incheie apoteotic cu limoncello din partea casei.

O varietate de paste delicioase

La plecare vei intelege de ce La Traviata e pe primul loc in topul restaurantelor din Bologna, conform TripAdvisor. Si-ti vei dori cumva sa-l iei cu tine, fiindca asemenea locuri sunt adevarate raiuri pentru gurmanzi dar si pentru cei care iubesc bunul gust si viata frumoasa.

La Traviata se afla in Bologna, pe via Urbana 5/c.
[mappress]

La Traviata e cel mai bun restaurant din Bologna, conform TripAdvisor
Un interior primitor si pitoresc
Cere patronului sa-ti sugereze cel mai bun vin
Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

1 Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!