Destinatii

5 cele mai sexy orase din Europa in viziunea actorilor din Sex and the City

Indiferent ca esti un romantic indragostit de arhitectura renascentista a Italiei sau un iubitor de cultura, aflat in cautarea comorilor ascunse ale Portugaliei, descopera aici carui personaj din serialul de succes ‘Sex and the City ii corespunzi, urmarind aceasta selectie a celor mai sexy orase din Europa.

Cel mai sexy oras pentru Charlotte: Florenta, Italia

Romantica Florenta

O gramada de acoperisuri rosii si splendori renascentiste, Florenta este un oras clasic, plin de romantism. Cele dornice sa-i semene lui Charlotte vor fi seduse de cupolele rotunde ale orasului, frumoasele bazilici, palatele datand din vremuri demult apuse si de muzeele si galeriile in care vei regasi unele dintre cele mai mari comori ale lumii. Daca toate astea te lasa mut de uimire, mergi in una din pietele linistite ale orasului si intra in atmosfera intr-un bar sofisticat, avand in mana un pahar de Chianti din partea locului. Perfect.

Cel mai sexy oras pentru Carrie: Barcelona, Spania

Barcelona, un oras creat de neconventionalul Gaudi

Pentru acelea dintre voi care impartasesc stilul neconventional al lui Carrie si pasiunea sa pentru tot ce este la moda, Barcelona este o destinatie fara doar si poate tentanta. Acest oras spaniol extravagant si glamouros, vibreaza prin barurile sale sofisticate, viata de noapte, magazinele de firma si oamenii plini de amabilitate. Socializeaza cu tipul de oameni creativi la vestitul loc de intalnire al artistilor, El Quatre Gats, testeaza delicii culinare intr-un mediu contemporan la Alkimia si da o raita prin magazinele unor designeri de top precum Antonio Miró si Jean Pierre Bua.

Cel mai sexy oras pentru Samantha: Monte Carlo, Monaco

Monte Carlo, pentru cei care iubesc luxul

Aidoma nerusinatei Samantha, Monaco vrea sa fie  tot timpul in centrul atentiei. De la cazinourile sale stralucitoare si cursele palpitante de Formula 1, pana la hotelurile si restaurantele opulente, barurile si magazinele extravagante, orasul Monte Carlo este un loc de recreere pentru cei aflati in cautarea aventurilor care au loc sub ochii familiei regale Grimaldi. Nu trebuie neaparat sa ai o masina care sa bata la ochi sau haine de firma, dar cu siguranta ele ajuta.

Cel mai sexy oras pentru Miranda: Lisabona, Portugalia

Lisabona, orasul luminii

Tipul practic gen Miranda, care pretuieste cultura si calitatea, in dauna zorzoanelor si incurcaturilor, se va indragosti de capitala incantatoare a Portugaliei, orasul Lisabona. Desi un oras viu si din ce in ce mai cosmopolit, orasului Lisabona nu i se face o publicitate excesiva, asa cum se intampla in cazul multor altor orase europene contemporane, iar frumusetea sa este de multe ori data la o parte. Arhitectura decorativa, care strabate un secol intreg se aliniaza de-a lungul strazilor, iar incantatoarele galerii de arta ofera ore intregi de fascinatie. Stai pe tarm, orasul fiind aproape de cateva plaje minunate si de mici sate de pescari, care iti ofera un refugiu relaxant, departe de forfota orasului.

Cel mai sexy oras pentru Mr Big: Berlin, Germania

Berlin, un delicios mix de vechi cu nou

Unul dintre cele mai vibrante si incarcate de istorie orase din Europa, Berlinul este un amestec eclectic de vechi si nou, in care muzee captivante, galerii de prim rang si atractii turistice renumite, cum ar fi cladirea Parlamentului – Reichstag – opera arhitectului englez Norman Foster, cu cupola sa de sticla, Checkpoint Charlie si ce a mai ramas din Zidul Berlinului, te vor umple de fascinatie si uimire. Noaptea, Berlinul ofera atractii pline de viata, de la berarii autentice germane si locuri de evadare datand din vechea era sovietica, pana la baruri unde se canta muzica jazz si cluburi de noapte latino.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!