Techno Tuk

Garmin Nuvi 3760t, un fel de iPhone la bord

E destul de usor sa-ti gasesti un GPS care sa te satisfaca. Pana la urma… toate fac acelasi lucru: iti arata drumul catre destinatie, tot ce trebuie sa te asiguri ca are respectivul navigator e o harta updatata a teritoriului pe care-l strabati. Daca vrei insa ca orgoliul tau de sofer asistat sa se simta in al noualea cer, atunci ai nevoie de un Garmin. Si nu de oricare. TukTuk iti recomanda Nuvi 3760t, o bijuterie pe care ar fi bine sa nu o uiti nici o secunda pe parbriz dupa ce ai coborat din masina. Pentru ca in urmatoarea s-ar putea sa ramai fara ea.

Garmin Nuvi 3760t, o bijuterie de navigator

Nuvi 3760t este cel mai subtire GPS din lume. Arata ca un iPhone si se comporta oarecum la fel, cu precizarea ca nu te lasa sa dai telefoane (desi, conectat prin bluetooth ci itispune totul despre drumul pe care-l parcurgi. Cei 9 mm grosime te vor cuceri imediat, laolalta cu geamul impecabil, rama neagra, marginile argintii si dispozitivul de atasare pe parbriz, in care surpriza vine din faptul ca vei conecta cablul de incarcare la el, si nu la GPS. In plus, dispozitivul dispune de un speaker secundar, pe langa cel al GPS-ului.

Mai subtire nu se poate!

Multitouch-ul lui Nuvi 3760t se comporta exemplar. Display-ul de 4,3 inci iti va oferi o avansata grafica 3D, care poate fi cu usurinta trecuta in modul 2D, dupa cum hartile se pot roti, apropia si departa in stil “pinch” etc. Doua dintre noutatile pe care le aduce acest navigator sunt trafficTrends si myTrends. Cu trafficTrends, GPS-ul tau invata caracteristicile traficului rutei, pentru a-ti oferi cele mai bune variante si a-ti estima cu atentie timpul in care vei ajunge la destinatie, in functie de perioada din zi si de ziua saptamanii. Cu myTrends, in momentul in care ti-ai salvat destinatiile regulate in Favorite, GPS-ul va sti incotro te indrepti fara ca macar sa-i dai comanda! Iti va arata ora sosirii la destinatie si iti va da informatii relevante despre trafic, o functie foarte buna pentru drumurile de rutina a fiecarei zile.

Dispozitivul de atasare pe parbriz are difuzor incorporat si primeste cablul de alimentare

O alta functie importanta a lui Nuvi 3760t se refera la alertele de trafic: GPS-ul iti spune despre intarzieri, blocaje, constructii de drumuri, camere de supraveghere video… practic despre aproape tot ceea ce te asteapta pe drum. De asemenea, are o interfata intuitiva, in care exceleaza doua comenzi principale: Where to si View Map, la care ai acces usor in orice moment. Sa mai adaugam si informatiile legate de punctele de interes (POI), extrem de bine marcate (magazine, restaurante, hoteluri, ATM-uri, benzinarii etc) si avem tabloul succint al unui GPS pe care orice sofer si l-ar dori companion in drumurile mai scurte sau mai lungi, mai dificile sau mai lejere. Si… am mentionat cumva ca iti poti incarca pe el si pozele din vacanta, pe care sa le arati prietenilor exact ca de pe un iPhone?

Where To si View Map, functiile de baza sunt oricand la indemana
Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

1 Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • […] A intra si a iesi din oras nu este o problema. Poti lua un zbor direct, in oricare parte a lumii te-ai afla, avionul aterizand pe Aeroportul International din Dusseldorf. Daca ai un buget restrans, exista companii low-cost ale caror curse opereaza pe Aeroportul Weeze, aflat la aproximativ 80 kilometri de gara principala din Dusseldorf.  Daca vii din alte orase importante din Germania, profita de excelenta infrastructura feroviara si ia trenul; dar daca preferi sa conduci masina, poti inchiria una si nu-ti face griji ca te vei pierde, intrucat orasul are conexiuni foarte bune cu autostrazile importante.  Ia totusi cu tine o harta rutiera buna sau un gps. […]

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!