Hoteluri Hoteluri diverse

Lux, calm și voluptate la SOL Melia (P)

SOL Melia este liderul lanțurilor hoteliere dedicate călătoriilor de vacanță, fiind al treilea mare lanț hotelier din Europa și al treisprezecelea din lume. Acesta gestionează mai mult de 300 de hoteluri în 30 de ţări  de pe cinci continente sub şapte branduri – Meliа Hotels & Resorts, ME prin Meliа, TRYP Hotels, Sol Hotels, Paradisus Resorts, Sol Meliа Vacation Club şi Innside.

Creat ca o viziune îndrazneaţă a conceptului de bone vivant, SOL MELIA reprezintă marca celor mai luxoase hoteluri, reunite sub un brand revitalizat care reflectă mai mult de 50 de ani de experienţă şi valori. Caracterul cosmopolit al hotelurilor SOL Melia este perfect completat de căldura accentelor latine a facilităţilor conferite de personalitatea brandului spaniol.

Rezultatul? O colecţie de hoteluri şi staţiuni de primă clasă cu arhitecturi uimitoare concepute pentru a satisface nevoile celor mai exigenţi turişti, situate în cele mai importante destinaţii de călătorii din lume.

Premiile, medaliile, trofeele și recunoașterile oficiale ale valorii lanțului hotelier SOL MELIA sunt cele ce definesc la nivel mondial calitatea superioară a serviciilor de vacanță. Aşa cum era de aşteptat, hotelurile beneficiază de statutul de Leading Hotels of the World.

În Bulgaria, lanțul internațional este prezent prin cinci hoteluri, unul în Nisipurile de Aur (Melia Grand Hermitage, 5 stele – dedicat conceptului de Premier Leisure și Business),  trei în Nessebar (SOL Nessebar Resort – Sol Nessebar Palace, 5 stele și Sol Nessebar Mare, Sol Nessebar Bay – 4 stele, dedicate conceptului de familie), al cincelea fiind situat în Obzor (SOL Luna Bay – 4 stele, organizat potrivit conceptului de familie).

Și în Balcani hotelurile marca SOL ocupă anual primele poziții ale premiilor de excelență, Sol Melia Balkans a primit premiul  Best managing company in the hospitality industry for year 2010, Melia Grand HermitageBest Vacation hotel of the year 2009, Sol Luna Bay ResortHolidayCheckAward for most popular hotel for 2009 & 2010, Zoover Award 2010, Sol Nessebar PalaceZoover Award 2009 pentru cel mai bun hotel în destinația sa acordat de revista “Tourism and Recreation Magazine”.

Melia Grand Hermitage –  Luxury

Melia Grand Hermitage este asemenea unui palat al zilelor noastre, fiind considerat cel mai mare hotel de 5 stele din Balcani, cu o arhitectură panoramică  impunătoare și oferind servicii Luxury în perfect acord cu brandul său. Cele 727 de camere cu vedere la mare şi camere cu vedere la parc, 30 junior suite și  apartamentul Prezidenţial dispus pe 2 nivele oferă o vedere panoramică asupra mării, piscinei sau parcul rezervației naturale în care este situat şi dealurilor împădurite.

Serviciile de top Level, Presidential, Butler Service, bucătăria gourmet (7 restaurante), sesiunile de degustări de vinuri,  facilităţile de clasă mondială – SPA, fitness, boutique-urile chic, sălile de evenimente/banchet (11), piscine interioare/exterioare semiolimpice, dotările tehnice ale sălilor de multi-conferințe îl recomandă detașat pentru excelență.

Sol Nessebar Resort, Nessebar – Eleganță și Stil

Complexul de hoteluri SOL din Nessebar  este situat pe faleza oraşului antic (succesorul vechiului oraş tracic de Messembria) inclus în Lista Patrimoniului Mondial UNESCO şi este dedicat familiei și organizării de evenimente; au ales formula de operare serviciile All Inclusive şi oferă asistenţă completă pentru oaspeţii lor.

Complexul oferă o gamă extinsă de sporturi (3 terenuri de tenis cu un iluminat de noapte, locuri de joacă, baschet şi volei, fotbal şi locuri de joacă multifuncţionale, mini golf, facilități nautice), bucătărie rafinată și variată, de 7 săli de conferinţe (una dintre ele, “Preslav”, având o capacitate de 500 de locuri),  Clubul Copiilor (piscină în aer liber, tobogan acvatic şi castel pentru copii, animație), servicii SPA (ROSE SPA – centru complet de sănătate şi spa), animație (Disco Viva  –  400 de locuri şi muzică de dans contemporană).

Sol Luna Bay Resort, Obzor – Calm și voluptate

Hotelul şi-a deschis porţile în 2009 şi în acelaşi an a fost enumerat în clasamentul de prestigiu din HolidayCheck.com ca fiind unul dintre cele 99 de hoteluri de top,potrivit estimărilor oaspeţilor. Situat în Obzor, direct pe plaja de nisip fin, în mijlocul frumuseţii naturale nealterate de rezervație naturală montană, complexul de lux oferă cazare de înalte standarde pentru oaspeţi, fiind dedicat familiilor.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!