Stiri TukTuk

Eurolines pregateste lansarea TUI Travel Center in Romania

In luna iunie 2011, Grupul Eurolines Romania a incheiat un parteneriat strategic cu TUI Travel PLC, liderul mondial in domeniul turismului.

Acest parteneriat reprezinta finalizarea unei tranzactii care extinde operatiunile Grupului Eurolines, condus de Dragos Anastasiu si marcheaza inceputul colaborarii pentru piata din Romania si Moldova.

Reteaua de distributie Eurolines – cele 52 de agentii care constituie baza acestui parteneriat – va ramane fidela conceptului de “Travel Hypermarket” si va functiona sub numele TUI Travel Center.

O cota importanta din totalitatea ofertelor turistice din agentii va fi reprezentata de produsele World of TUI.
In perioada imediat urmatoare, o parte insemnata din agentiile retelei va fi personalizata cu identitatile vizuale ale celor doi lideri de piata – TUI si Eurolines. Lansarea oficiala va avea loc in luna septembrie 2011.

Prin tranzactia incheiata, Eurolines va prelua si societatea detinuta de TUI in Romania – Danubius Travel. In acest moment, actele sunt depuse la Oficiul National al Registrului Comertului, parteneriatul urmand sa devina oficial dupa validarea documentelor de catre aceasta institutie.

“Misiunea declarata a TUI este aceea de a aseza un zambet pe chipul fiecarui client, iar aceasta se poate indeplini numai daca noi toti punem clientul in centrul activitatilor si preocuparilor noastre. Notiuni ca “siguranta” si “calitate” vor primi o noua dimensiune cu TUI in Romania. Prin TUI Travel Center turistului din Romania i se va comunica explicit ca Eurolines insumeaza un portofoliu de servicii de prima mana, adaugand acum activitatii cunoscute de transport cu autocarul si pe aceea de distributie a produselor TUI.”, a declarat Dragos Anastasiu, Presedintele Grupului Eurolines.

TUI Travel PLC reprezinta cea mai mare companie de turism din lume, opereaza in 180 de tari, are in jur de 30 de milioane de clienti anual si peste 71,000 angajati. La nivel mondial este impartit in 3 directii principale: TUI Travel, TUI Hotels and Resorts si Cruises.

“Cautam de cativa ani cele mai bune solutii pentru a patrunde pe piata de distributie a turismului din Romania si suntem fericiti ca am gasit in Eurolines partenerul potrivit pentru o colaborare strategica si pe termen lung.”, declara Dr. Klaus Pümpel, CEO TUI Austria Holding.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!