WTF

Turismul erotic in Brazilia

O simpla cautare pe Google scoate la iveala faptul ca, din mai multe puncte de vedere, Brazilia este cea mai mare tara din America de Sud. Avand un numar covarsitor de valori fantastice, Brazilia si-a creat o reputatie solida: aceea de a fi cea mai puternica tara de la sud de Ecuator. Brazilia nu inseamna doar aventuri sordide de o noapte sau intalniri sexuale la ore tarzii. A aduce o brazilianca in patul tau necesita manevre mai fine decat dulcea licoare caipirinha. Iata cateva informatii despre turismul erotic in Brazilia.

Braziliencele – fete deschise si frumoase

Mai intai, invata un pic de portugheza

Daca nu te afli intr-o metropola ca Sao Paulo sau Rio de Janeiro, majoritatea populatiei nu vorbeste engleza si trebuie sa rezisti tentatiei de a o da in spaniola (atata vreme cat nu cunosti o boaba de portugheza). Pentru a-ti creste potentialul, invata portugheza la un nivel de baza – nu trebuie sa stii prea multe, doar cat sa poti comanda ceva de baut si a stabili o intalnire. Nu-ti face griji cu privire la accentul tau de gringo; odata ce te deprinzi cu limba, foloseste Google Translate pentru a trimite sms-uri sau mailuri (desi e recomandat sa eviti chestiile mai complexe pana nu faci rost de un curs Rosetta Stone). Nu strica vraja vorbind engleza: portugheza este o limba a naibii de sexy. Si se aseamana cu romana, intr-o oarecare masura.

Poarta-te ca un brazilian

Fii macho. Ai pentru ce!

Brazilia este caracterizata printr-o cultura machismo, in care accentul se pune pe masculinitate, ceea ce inseamna ca, atunci cand e vorba de agatat, barbatii se comporta asemanator unei gorile in cusca unui iepure. Intrucat “nu” inseamna “da” pentru majoritatea tipilor din Brazilia, ei vor continua sa insiste si dupa ce le-a fost taiat elanul.  Crezi sau nu, aceasta tehnica plina de farmec functioneaza in majoritatea cazurilor. Daca n-ai sange in tine (sau nu esti suficient de brazilian) pentru a suporta ideea respingerii, incearca sa iesi invingator din prima. Braziliencele nu sunt ceea ce se cheama niste jucatoare, asa ca ai incredere in tine si poarta-te de parca ai si pus mana pe vreuna dintre ele (sau macar prefa-te). Nu te lasa doborat pentru ca n-ai avut castig de cauza…indreapta-te spre alta moca.

Samba iti garanteaza reusita

Brazilienii sunt zgomotosi, dar cluburile lor sunt si mai zgomotoase. Conversatiile intime pe ringul de dans ies din discutie, ceea ce inseamna ca nu ai altceva de facut pentru a ajunge unde iti doresti, decat sa apelezi la miscarile vulgare ale trupului. Chestia asta e total adevarata – calea rapida spre o inima braziliana (sau spre alte parti ale corpului) sunt miscarile impresionante de dans. Daca nu le ai cu dansul, investeste niste bani in lectii de samba, altfel risti sa ramai de caruta. Odata ce te misti in ritmuri de samba ca un profesionist, ia-ti o partenera de la bar si controleaza-ti erectia macar pana la al treilea dans. Fetele dornice de dragoste te vor rezolva si, daca ai uitat dansul, miscarile stangace vor atrage garantat cete intregi de instructoare de samba.

Nu-ti uita balsamul de buze

In orice bar din Brazilia, vei vedea un furnicar de cupluri, cu buzele lipite. Unul din aceste personaje poti fi TU. Boala sarutului nu inseamna mare lucru pentru brazilieni. De fapt, daca nu incerci sa-i bagi limba pe gat unei brazilience dupa 20 de minute de conversatie, va crede ca esti gay. Desi, daca o saruti, nu inseamna ca te si culci cu ea. Indemanarea in ale sarutului este o necesitate daca vrei sa mergi mai departe. Gandeste-te la asta ca la o proba de alergare: daca le place ce simt, te vor calari acasa ca pe un armasar salbatic.

Si fetele si homosexualii au nevoie de dragoste

A duce o fata in camera ta de hotel cere o anumita finete, dar – ca peste tot – in cazul barbatilor efortul e mai mic. O partida de sex cu un homosexual este tot atat de usor de realizat ca si un contact vizual. O privire languroasa si un zambet larg sunt practic o invitatie pentru ceva rapid intr-o toaleta. Barbatii brazilieni sunt obisnuiti sa faca ei toata treaba, asa ca daca faci tu primul pas, vor fi de-a dreptul socati. A lua parte la intalniri de homosexuali este o treaba foarte facila in Brazilia, datorita atitudinii indiferente fata de aceasta parte a societatii. Comunitatea gay braziliana nu tine nimic ascuns – arunca doar o privire asupra  parazii gay din Sao Paolo. Nu va exista niciun dubiu legat de orientarea acestor indivizi.

Niciun obstacol pentru gay

Unde sa cauti aur

Indiferent pe cine vanezi, prima oprire sexuala trebuie sa fie pe plajele din Rio de Janeiro, unde poti admira in voie fetele in bikini sau costumele de baie sexy. Acolo, toata lumea acolo e practic dezbracata, asa ca preludiul incepe odata cu contactul vizual. Plaja Copacabana este raiul prostituatelor, prin urmare daca nu te scalzi in ‘reais’ (moneda nationala a Braziliei), mergi la Posto 9 pe plaja Ipanema, unde dragostea e gratis. Putin mai in josul plajei, intre Posto 9 si 8, exista un loc numit Farme Gay, unde predomina homosexualii. Daca stai cat de cat bine cu portugheza, incearca unul din cluburile din vecinatatile Lapa sau Leblon, cum ar fi Rio Scenarium. Atunci cand ai nevoie sa stai un pic departe de elegantul Rio, relaxeaza-te in campenescul Florianoplis, unde caipirinha e ieftina, femeile iti intorc zambetul si probabilitatea de a-ti gasi un tovaras de joaca e foarte mare. Salvador da Bahia, in partea de nord a coastei, este alta atractie sexy, datorita climatului tropical si localnicelor bronzate. Daca o intalnire umeda nu e de ajuns ca sa te faca sa transpiri, in Salvador gasesti si niste faimoase saune pentru gay, unde nuditatea si mintea deschisa sunt absolut obligatorii pentru a intra.

Fete gasesti la tot pasul. In special pe plaja

Intr-o tara care scoate supermodele pe banda rulanta, capoieristas si jucatori de fotbal de milioane, ai ceva sanse sa te intalnesti cu Alessandra Ambrosio sau Rodrigo Santoro. Atunci cand esti in Brazilia, e bine sa ai acest ghid la indemana, chiar langa  Dictionarul de fraze porcoase in limba portugheza si cutia de prezervative.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!