Stiri TukTuk

Dinner in the sky – ia masa la inaltime!

S-a lansat in Romania conceptul Dinner in the sky. Un concept unic, inedit, exclusiv si inovator, care exista deja in 32 de tari din Europa si in SUA prin parteneri unici care folosesc un acord de exclusivitate incheiat cu detinatorul licentei si al marcii pe teritoriul tarii respective.

Dinner in the Sky este gazduita de o echipa de experti si are loc la o masa suspendata la 50 m. Benji Fun, partenerul pentru acest eveniment, este lider la nivel mondial pentru acest tip de activitati.

Dinner in the Sky este disponibila pentru o sesiune de 8 ore. Poate fi divizata sau personalizata in raport cu dorintele clientului.

Dinner in the Sky poate gazdui pana la 22 de persoane la masa si 5 persoane pentru personal, in mijloc, (bucatar, ospatar, artist…) pentru fiecare sesiune. Ca exemplu: la 2 sesiuni pe ora, mai mult de 350 de persoane pot avea acces la aceasta exceptionala platforma, sau doar 22 de persoane daca se doreste un eveniment exclusivist VIP.

Dinner in the Sky este un eveniment care poate fi tinut oriunde (teren de golf, spatiu public, castel, podgorie, monument istoric…) atata timp cat exista o suprafata de aproximativ 500 m² care poate fi securizata. Bineinteles, este necesara autorizatia proprietarului.

Dinner in the Sky poate include o a doua macara cu o platforma (sau daca se doreste, mai multe) la aceeasi inaltime cu masa, care poate gazdui echipa de entertainment (ex: muzica) sau o prezentare (ex: o masina).

Dinner in the Sky ofera o vizibilitate exceptionala pentru clienti, multumita bannerului ce poate fi plasat sub platforma si care poate fi facut la comanda, cu logoul sponsorului.

Dinner in the Sky este un produs dezvoltat de Events in the Sky tinand cont de doua Cuvinte de Aur: Exclusivitate si Siguranta.
Ea ofera clientilor cea mai exclusivista experienta pe care au visat-o vreodata, beneficiind de siguranta totala. Toate conceptele sunt create in raport cu normele Germane DIN 4112. Produsele sunt construite in Belgia sub controlul Rheinland TÜV. Aceasta obsesie pentru siguranta este probabil unul din motivele pentru care Dinner in the Sky functioneaza cu succes in peste 30 tari si a obtinut autorizatia oficiala a celor mai aspre tari in materie de siguranta, cum ar fi Statele Unite, Canada, Australia, Africa de Sud.

Inchirierea platformei Dinner in the Sky pentru un interval de 8 ore de operare este cotata la 16.700 euro la care se adauga TVA (la cursul BNR din ziua platii).

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!