Hoteluri Hoteluri cool

Hoteluri cool: Zetter Townhouse, Londra

Si-a deschis de curand portile in mod oficial, dar unii au avut sansa de a-l viziona in saptamana dinaintea inaugurarii, avand imensa placere de a petrece o noapte de neuitat in fabulosul hotel Zetter Townhouse – fratele mai mic al vestitului Zetter Hotel din Clerkenwell.

Depasind cu mult asteptarile, scotand puternic in relief stilul minimalist, a pasi de pe strazile pietruite ale frumoasei piete St John pe usile elegantului hotel in stil Georgian, este ca si cum ai patrunde in casa unui milionar tipic englez, extravagant in sensul clasic al cuvantului. Animale impaiate, antichitati de tot felul, o lupta pentru spatiu care se da intre opulenta si arta stradala, piese retro clasice de la mijlocul secolului 20 si o abundenta de materiale textile – toate intr-un echilibru perfect si de o bizarerie incantatoare. E ca si cum Paul Smith, Banksy si Dame Westwood – ea o fi cea care te priveste din salonul unde se servesc cocktailuri? – ar fi dat impreuna o raita nocturna pe la vanzatorii de antichitati din partea locului.

Poate ai noroc sa fii cazat in decadentul apartament Townhouse, un spatiu elegant, in care si-au facut loc toate placerile lumesti – prevazut cu sistem de sunet Sonos, baie de sine statatoare, automat de facut cafea Nespresso si un salon regal, de care te desparti cu greu cand vine momentul sa predai camera.

Cu siguranta, nu e vorba numai despre cele 13 camere somptuoase de la etaj, care merita excursia pana in eleganta Piata St John; Salonul de cocktail de la Townhouse – rezultat al colaborarii creatorilor celebrului 69 Colebrooke Row, Tony Conigliaro si Camille Hobby Limon a devenit deja un punct fierbinte, iar odata ce ai poposit la bar pentru un aperitiv, vei avea in curand foarte putin motive pentru a parasi acest loc; in fapt vei vedea ca toata lumea vine aici. Rhubarb Kir Royal, Nettle Gimlet (gin Beefeater in amestec cu un tonic din urzici preparat in casa) si The Flintlock (gin Beefeater 24, tinctura din praf de pusca, zahar, bitter din papadie si brusture & Fernet Branca) sunt numai cateva dintre retetele de moda veche care continua sa-si faca loc in mostenirea lasata zilelor noastre.

Daca luxul autentic, stilul propriu ingenios si curajos, servirea de exceptie si atmosfera deosebita sunt mai importante pentru tine decat vraja costisitoare a eforturilor depuse pentru a fi vazut si pentru a nu ramane un nimeni, atunci sfatul nostru este sa cauti un loc mai bun decat acest hotel fara doar si poate neconventional…

Pretul unei camere porneste de la 222 lire sterline / noapte.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!