Stiri TukTuk

Gama HP ePrint – fotografii imprimate direct de pe plaja

Noua tehnologie HP ePrint ofera utilizatorilor de echipamente mobile ceea ce lipsea cu desavarsire in acest segment: functia de PRINT. Nu trebuie instalate driver-e, nu conteaza ce sistem de operare foloseste echipamentul mobil, ce capabilitati hardware are! Tot ceea ce conteaza este sa fie conectat la Internet si sa poata transmite un banal mesaj de e-mail. Restul il face HP ePrint!

Prin noua tehnologie HP ePrint, liderul mondial in domeniul imprimantelor permite tuturor imprimarea documentelor direct de pe orice echipament conectat la Internet care poate transmite un simplu mesaj de e-mail. Este de ajuns sa introduci adresa de e-mail a imprimantei in clientul de e-mail al telefonului sau al tabletei mobile si sa atasezi documentul pe care il doresti imprimat. In cateva minute, echipamentul HP cu capabilitati ePrint, conectat intr-o retea cu acces la Internet, dar fara a fi instalat si legat la un calculator, va primi mesajul de e-mail si documentul atasat de la serverul hpeprint.com si il va tipari.

Mai mult decat atat, HP ofera utilizatorilor posibilitatea de a transmite documente direct de pe multifunctional catre Internet sau de a accesa informatia din Internet direct de pe ecranul multifunctionalului. Noul serviciu HP Web Printing conecteaza echipamentul direct cu marii furnizori de informatii din Internet.

Fiecare echipament HP cu capabilitati Web Printing se conecteaza la server-ul central HP si isi descarca aplicatiile necesare, prin intermediul carora utilizatorii pot accesa informatii, precum: starea vremii, mersul trenurilor, rezervari de bilete de avion, stirile zilei, documente salvate in Google Docs, harti si multe altele. Prin cateva click-uri pe ecranul de tip Touch al echipamentului, ai acces la toate acestea si le poti imprima pe loc, fara calculator.

Daca doresti sa incarci documente pe Internet, nu trebuie decat sa le scanezi si sa le trimiti catre Google Docs direct de la panoul frontal al echipamentului.

HP a introdus aceste noi tehnologii in noua serie de multifunctionale HP Photosmart si HP Officejet Pro cu conectare directa in retea (cu sau fara fir), in noua serie de echipamente laser monocrom si color de retea, precum si in noua serie de echipamente de imprimare de format mare (HP DesignJet).

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!