In aer

Cum se ajunge de la Aeroportul din Munchen in oras

Aeroportul din Munchen (MUC) este aglomerat dar bine organizat, astfel incat este usor de ajuns de aici in oras. El are doua terminale, situate la mica distanta unul de celalalt. Intre terminalele 1 si 2 este Zona Centrala, unde se afla multe servicii si facilitati aeroportuare. Acolo se afla birourile de informatii (deschise non-stop) pentru pasagerii care sosesc in Terminalele 1 si 2. Pasagerii care aterizeaza pot face oricand rezervari la hotel, la biroul de informatii din Zona Centrala, aflat la nivelul 3.

De la aeroportul din Munchen se ajunge foarte usor in centru orasului bavarez

Autobuzele companiei Lufthansa care fac legatura cu aeroportul

Acestea preiau pasagerii de la aeroport pana in centrul orasului Munchen si opresc la gara principala (Hauptbahnhof). De la gara iti poti continua calatoria cu trenurile locale sau regionale. Sau cu taxiul. Calatoria de la aeroport pana in centrul orasului dureaza in jur de 40 de minute, iar tariful pentru adulti, pentru o calatorie, este de 10,50 euro. Primele autobuze pleaca in cursa dupa ora 6 dimineata, iar ultimul pleaca de la aeroport la ora 22. Aceasta linie transporta pasagerii care sosesc in ambele terminale ale aeroportului.

Catre oras cu trenul

Trenul care deserveste aeroportul opreste la mica distanta de ambele terminale. Acest mijloc de transport (S-Bahn) pleaca catre centrul orasului la fiecare 10 minute, pe doua linii diferite. Liniile S1 si S8 merg ambele catre gara principala din Munchen, dar au rute diferite.

Microbuzele puse la dispozitie de hoteluri

Unele hoteluri din Munchen ofera servicii de transport de la aeroport la hotel si, de asemenea, preiau clientii de la hotelul unde acestia sunt cazati, la aeroport. Insa verifica aceste detaliile atunci cand iti faci rezervarea pentru camera.

Taxiuri si inchirieri de masini

In Munchen opereaza cateva companii de taxi. Exista masini care asteapta atat in afara Terminalelor 1 si 2, cat si in Zona Centrala la nivelul 3. Calatoria catre centrul orasului dureaza aproximativ 45 de minute. Daca vrei sa inchiriezi o masina in Munchen, exista companii internationale de inchirieri care au birouri in aeroport, printre care: Avis, Europcar, Hertz, National si Sixt.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!