paște pe coasta amalfi
Oferte travel

Târgul de Turism: Paște pe Coasta Amalfi. Reducere de 100 euro!

Una dintre cele mai exotice regiuni ale Italiei, Coasta Amalfi este o destinație splendidă de vacanță, ideală pentru iubitorii de natură. Plină de culoare, coasta din sudul Italiei este locul în care marea și muntele se îmbină într-un tablou fermecător.

Vacanța de Paște și 1 Mai este momentul prielnic să vizitezi Coasta Amalfi în circuitul de 10 zile de la Europa Travel, când vegetația revine la viață și locul se animă de turiști și voie bună. În plus, cu ocazia Târgului de Turism desfășurat online pe www.europatravel.ro, te poți bucura de o reducere de 100 de euro din tariful de bază de 649 euro/persoană. De menționat sunt si bonusurile oferite de Europa Travel – masa festivă de Paște, într-o atmosferă de neuitat, și excursiile spre pitoreștile localități Alberobello și Matera.

Patrimoniul UNESCO în vizor

alberobello
Alberobello

Aventura începe cu două dintre cele mai frumoase localități din sudul Italiei. Descoperă Alberobello, gazda faimoaselor case trulli, cu acoperișuri conice, învelite în desene cu semnificații mistice. Inclus în Patrimoniul Mondial al UNESCO, acesta este locul care te va face să te simți ca într-un ținut al poveștilor. Continuă explorarea cu orașul Matera, renumit pentru vestigiile culturale din zona peșterilor neolitice, incluse de asemenea pe lista UNESCO.

Excursii opționale de neratat

Europa Travel îți propune să îți îmbogățești experiențele acestei vacanțe cu câteva excursii deosebite. Vizitează Insula Capri, cu frumusețile sale uluitoare, grădini spectaculoase, coasta magnifică și vegetația luxuriantă, care te vor cuceri cu totul.

positano
Positano

Imagini la fel de impresionante vei descoperi și în excursiile pe Coasta Amalfi, când vei vizita localitățile Positano, Amalfi și Ravello, priveliștile care te întâmpină aici sunt aproape ireale. Grădinile luxuriante suspendate între cer și mare și vilele tradiționale îți oferă imagini de neuitat.

O altă experiență inedită vei putea avea și dacă optezi pentru vizita la Vulcanul Vezuviu și ruinele antice de la Pompeii. Imortalizează panorama superbă asupra Golfului Napoli de la impresionanta înălțime de 3000 metri și admiră importante ruine ale Antichității.

Orașe-cheie ale Italiei incluse în itinerariu

Traseul propus de Europa Travel îți poartă pașii spre capitala Italiei, pentru a descoperi cele mai faimoase atracții ale sale, printre care se numără Colosseumul, Panteonul, Capitoliul, Fontana di Trevi sau Columna lui Traian.

assisi
Assisi

Vizitează orașul-cetate San Marino, unde vei admira cele trei turnuri care îl veghează, dar și localitatea Assisi, destinație plină de artă și cultură și locul unde s-ar fi născut Sf. Francis, patronul spiritual al Italiei.

Partea de final a vacanței te îndeamnă să te relaxezi în fermecătoarea Veneția, care abundă din toate canalele de romantism. Basilica San Marco, Puntea Suspinelor și Palatul Dogilor … iată doar câteva din atracțiile emblematice ale Orașului Plutitor.

Veneția
Veneția

Ofertă Specială Târgul de Turism

Circuit Paște 1 Mai Coasta Amalfitană – tarif redus în perioada TTR – 549 euro/persoană (649 euro/persoană), 8 nopți de cazare cu mic dejun la hoteluri de 2*-3*, transport autocar, transferuri și tururi conform programului, ghid. BONUS: cina festivă de Paște, vizite la Alberobello și Matera. *Reducerea de 100 euro este valabilă pentru rezervări efectuate doar în perioada 21.02-24.02, în limita locurilor disponibile! Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!