singapore
Oferte travel

Târgul de Turism: Patru destinații exotice, în 13 zile. Reducere de 270 euro

Vacanțele exotice sunt la mare căutare printre românii dornici de aventură și cunoaștere, iar turoperatorul Europa Travel a pregătit o mulțime de oferte tentante la vacanțele cu avionul. Explorează Asia de sud-est cu tot ce are mai bun de oferit într-un circuit de 13 zile care îți scoate în cale Thailanda, Singapore, Malaezia și Indonezia.

Rezervă Circuitul Aventură Asiatică în perioada Târgului de Turism desfășurat online pe www.europatravel.ro și beneficiezi de o reducere semnificativă de 15% din tariful standard de 1799 euro/persoană. Oferta este valabila pentru rezervari efectuate si achitate integral in perioada 21.02-24.02, in limita locurilor disponibile!

Thailanda și Malaezia, destinații ale contrastelor

Începe această frumoasă incursiune în lumea fascinantă a Asiei prin explorarea capitalei Thailandei. Bangkok este plin de contraste de tot felul, chiar ușor haotic, vei găsi aici hoteluri de lux și apartamente ieftine de închiriat, mâncare servită la tarabe pe stradă versus restaurante rafinate în clădiri extravagante.

bangkok
Bangkok

Printre cele mai importante atracții pe care le vei bifa aici se numără Marele Palat, o clădire spectaculoasă, bogat ornamentată cu o sumedenie de culori, construită în anul 1782. Considerat a fi aproape un oraș în sine, Marele Palat adăpostește peste o sută de clădiri, dintre care cea mai importantă este Templul lui Buddha de Smarald. Alte temple faimoase pe care le poți vizita în Bangkok sunt Marele Templu de Marmură Albă și cel al lui Buddha de Aur, din cele peste 400 care se găsesc in oraș.

Kuala Lumpur
Kuala Lumpur

Kuala Lumpur, capitala și cel mai mare oraș al Malaeziei, te invită să descoperi locuri precum Templul Sri Mahamariamman, unul dintre cele mai frumos ornamentate temple hinduse de aici. Nu lipsesc nici atracțiile moderne, cum ar fi Turnul Telecomunicațiilor, Turnurile Gemene Petronas sau sclipitorul cartier Chinatown, unde îți poți desăvârși asta negocierii cu ocazia unei vizite în Piața de Noapte. Muzeul de Artă Islamică găzduiește câteva dintre cele mai de seamă exponate ale acestei culturi.

Europa Travel vine cu o nouă propunere interesantă în ceea ce privește experiențele deosebite. Vizitează Peșterile Batu, unde vei descoperi temple hinduse săpate în stânci de calcar. De asemenea, poți merge la Putrajaya, capitala administrativă a Malaeziei începând cu anul 1999, care se mândrește cu parcuri și grădini splendide. De altfel, acestea i-au adus și renumele de “Oraș-Grădină”.

Singapore și Indonezia, multiculturalitate și peisaje fantastice

Cea mai mică țară din Asia de Sud-Est, Singapore este o destinație multi-rasială ce te frapează prin strălucirea ei, dominată fiind de lumini, sunete și culori, clădiri ultramoderne și restaurante de lux. Printre cele mai frumoase obiective turistice pe care vei avea ocazia să le descoperi se numără cartierul Mica Indie, dominat de miresmele condimentelor specifice, și Cartierul Chinezesc, unde se amestecă vechiul și noul.

gardens by the bay
Singapore: Gardens by the Bay

Peisaje minunate vei admira la Grădina Botanică, un loc spectaculos și impresionant pentru iubitorii de flori și nu numai. Aici iese în evidență Grădina de Orhidee, ce găzduiește peste 60.000 exemplare din această specie și este considerată a fi cea mai mare grădină de acest fel din lume. Elementele de Istorie și cultură nu sunt nici ele neglijate, astfel că vei putea descoperi Moschee și Palatul Sultanului, precum și Complexul Esplanada, splendid amplasat pe malul apei, o construcție impresionantă destinată artei.

sentosa
Insula Sentosa

Cu peisaje exotice care te cuceresc de la prima vedere, Indonezia este un loc sublim pe care să îl vizitezi și să îl explorezi cu totul. Aventurează-te și în excursiile opționale propuse de Europa Travel, pe Insulele Batam și Sentosa. Insula Batam, o zonă comercială liberă, este ideală pentru amatorii de cumpărături, dar și pentru cei care vor să surprindă frumusețile sale tropicale. Descoperă aici Marea Moschee și templul budist Maha Vihara Duta Maitreya. Insula Sentosa, mândria localnicilor și locul preferat pentru petreceri, te așteaptă să vizitezi principala sa atracție, parcul tematic Universal Studios.

Ofertă Specială Târgul de Turism

Circuit Thailanda, Singapore, Malaezia, Indonezia – tarif redus în perioada TTR – 1529 euro/persoană (1799 euro/persoana), 10 nopti de cazare cu mic dejun la hoteluri de 3*-4*, cina cu show traditional in Kuala Lumpur, transport avion, tururi si transferuri conform program, ghid local, asistenta turistica. **Reducerea de 15% este valabila pentru rezervari efectuate doar in perioada 21.02-24.02, in limita locurilor disponibile! Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

 

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!