circuit japonia
Oferte travel

Experiențe unice în Japonia, la Festivalul Cireșilor Înfloriți. Circuit redus cu 500 euro!

Cu o cultură, tradiție și o istorie atât de bogate și complexe, nu este de mirare de ce Japonia este considerată una dintre cele mai frumoase țări din lume. În Țara Soarelui Răsare ai parte de experiențe unice: de la ceremonia ceaiului, privitul florilor de cireși și până la împăturitul hârtiei origami.

Descoperă Japonia Tradițională din timpul Festivalului Cireșilor Înfloriți într-un circuit fără egal de la Europa Travel, care te poartă în vremurile gheișelor și samurailor. Circuitul de 11 zile îți oferă o perspectivă inedită asupra culturii nipone cu ocazia Festivalului Sakura care celebrează trecerea de la iarnă la primăvară într-un mod unic. Dacă te înscrii acum pentru acest circuit de primăvară în Japonia, beneficiezi de o reducere de până la 500 euro!

Înflorirea cireșilor este dusă la nivel de artă în Japonia, cercetătorii studiază și prezic cu exactitate când și unde se vor deschide primele petale rozalii. Din Tokyo, futurista metropolă, Nikko, orașul tradițional așezat idilic pe malul fluviului Daiya, Hakone, cea mai pitorească regiune niponă ce este păzită de Muntele Fuji, capitala culturală și tradițională Kyoto și până în Veneția Japoniei Osaka, întreaga țară este îmbrăcată în nuanțe pastelate și diafane.

Vizite culturale și experiențe spirituale în Tokyo

tokyo circuit japonia

Capitala Japoniei îți oferă o mulțime de puncte de interes și obiective greu de ignorat, iar la finalul călătoriei să poți spune că ai trăit experiențe unice de vacanță. Cartierul Asakusa este cel mai bun exemplu de Japonie Tradițională, în plus îl poți descoperi într-un mod unic – o plimbare cu barca pe râul Sumida cu malurile sale întinse ca niște panglici delicate dominate de casele tradiționale din lemn. Regăsește-te spiritual în Templul Asakusa Kannon, unul dintre cele mai venerate temple budiste din Japonia, iar apoi fugi de haosul turistic în grădinile Palatului Imperial. Cele mai memorabile priveliști asupra cireșilor înfloriți le poți capta din Observatorul Metropolitan.

Mergi pe urmele samurailor în Hakone

hakone

Păzită de muntele sacru Fuji-San, presărată cu cinci lacuri de cristal înconjurate de vegetație luxuriantă și mii de cireși, culmi domoale pline de flori și văi fumegânde, Hakone este considerată cea mai frumoasă și pitorească regiune niponă. Sunt numeroase stațiuni tradiționale înlănțuite în jurul vulcanului, fiecare perfectă pentru momente de relaxare încă din cele mai vechi timpuri. De exemplu, vechii samurai veneau în Atami pentru a-și recăpăta puterile în apele fierbinți ale izvoarelor geotermale îngrămădite pe malul Oceanului Pacific și recunoscute pentru beneficiile lor terapeutice. Plimbă-te cu barca pe Lacul Ashi și ascultă poveștile locului despre samurai și gheișe.

Privitul cireșilor în Kyoto

kyoto

Capitala tradițională și culturală din Țara Soarelui Răsare este Kyoto, un oraș care respiră istorie la orice colț de stradă, unde cireșii explodează de culoare din martie și până în aprilie, iar numeroși fotografi și artiști încearcă să le expună frumusețea în capodorele lor.

Fă un tur al orașului, descoperind locurile unde poți lua cina alături de maiko (tânără ucenică ce învață să devină gheișă), plimbă-te în grădinile japoneze asimetrice și oprește-te la o ceremonie a ceaiului unde cele cinci simțuri îți sunt învăluite în aromele plantelor.

Dintre locurile pe care nu le poți rata în Kyoto se numără Templul Kiyomizu, dedicat zeiței budiste Kannon, Altarul Fushimi Inari Shrine recunoscut în toată lumea pentru miile de porți roșii numite Torii, Castelul Nijo, care a fost reședința primului shogun din perioada Edo și pădurea de bambus în care te poți pierde la propriu.

Priveliști impresionante surprise din puncte cheie

osaka sakura

Osaka este fascinantă în timpul Festivalului Sakura, bulevardele largi sunt presărate cu o mulțime de cireși înfloriți – Japonia fiind gazda a peste 300 de specii de cireși albi, roz sau roșii. Osaka se împarte între tradiție și modernitate oferind atracții interesante la fiecare pas. Simbolul locului este Castelul Osaka ce respectă întocmai stilul arhitectural japonez din perioada când a fost clădit, anul 1583, punct din care poți capta frumusețea grădinilor budiste. Dacă urci în Umeda Sky – una dintre cele mai futuriste clădiri de tip zgârie-nori din Japonia, vei avea parte de cele mai bune panorame asupra orașului Osaka.

nikko
Nikko

Circuitul Europa Travel în Japonia îți descoperă opțional și alte locuri de poveste precum Nikko, rusticul orășel care găzduiește Cascada Kegon, una dintre cele mai mari și impresionante din țară și lacul Chuzenji, ce îi dau locului un farmec aparte. Nu poate fi ratat nici Nara, unde se află cea mai mare statuie din broz a lui Buddha, dar nici Castelul Himeji, un edificiu aflat pe listele patrimoniului UNESCO încă din anul 1993.

Circuit Exotic Japonia – Sarbatoarea Ciresilor Infloriti – tarif: 1999 euro/persoana, 11 zile (3 nopti in Tokyo, 1 noapte in Hakone/Atami, 2 nopti in Kyoto, 2 nopti in Osaka) cazare cu mic dejun la hoteluri de 3*, transport avion, excursii, tururi si vizite conform programului, asistenta turistica, ghid local. Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!