toledo
Oferte travel

Europa Travel pornește în Marele Tur al Spaniei. Hai și tu!

Spectaculoase plaje mediteraneene, catedrale pline de spiritualitate, palate grandioase şi localuri de unde răsună muzică flamenco, toate acestea şi încă multe altele te aşteaptă în cea mai complexă şi completă incursiune în fascinantul ţinut spaniol.

Porneşte împreună cu Europa Travel într-o vacanţă plină de atracţii turistice ce prezintă istoria tumultuoasă a ţării, o cultură bogată şi frumuseţi naturale încântătoare. Vizitează cele mai importante oraşe ale Spaniei – Barcelona, Madrid sau Valencia – şi descoperă numeroase alte locuri minunate, precum Gibraltar, micuţa colonie britanică peste care şi-au pus amprenta şi spaniolii.

Atracții splendide în orașele de top ale Spaniei

Circuitul propus de Europa Travel îți oferă o oportunitate minunată de a descoperi orașe sublime și peisaje uluitoare de pe toată lungimea Spaniei. Marele Tur îți va aduce cu fiecare zi noi și noi locuri surprinzătoare, care îți vor încânta fiecare zi.

Barcelona, una dintre cele mai populare destinații turistice din întreaga lume, ce atrage în fiecare an milioane de vizitatori, îți oferă tot ce ți-ai putea dori de la o vacanță. Descoperă-le pe toate, de la arhitectura lui Gaudi la plajele atractive, peisajele montane spectaculoase, viața de noapte incitantă și numeroasele atracții istorice, cultural și religioase. Printre cele mai populare astfel de obiective turistice se numără Sagrada Familia, multicolorele case ale lui Gaudi, Portul Olimpic, Muntele Montjuic. Pasionații de fotbal, și nu numai, vor fi încântați de Camp Nou, stadionul apreciatei echipe FC Barcelona.

madrid
Palatul Regal din Madrid

Capitala Spaniei, Madrid, se mândrește de asemenea cu muzee de artă de primă clasă și monumente cu o arhitectură spectaculoasă și numeroase localuri și magazine cu suveniruri. Cele mai de seamă atracții ale orașului sunt Palatul Regal, Catedrala Almudena și Muzeul Prado, însă în orice direcție vei apuca, vei găsi ceva spectaculos de explorat. Plaza Mayor, una dintre cele mai importante centre turistice ale orașului, te așteaptă cu o sumedenie de magazine și cafenele.

sagrada
Barcelona și Sagrada Familia

Cele mai fermecătoare atracții ale Spaniei

Turoperatorul Europa Travel a selectat pentru Marele Circuit al Spaniei câteva dintre cele mai reprezentative atracții turistice, pe care nu trebuie să le ratezi. Palatul Alhambra din Granada este un astfel de loc care, chiar știind cât de spectaculos și de magnific este, tot reușește să te surprindă. Învăluit în mister, acest palat maur, reușește cu siguranță să îți taie răsuflarea prin frumusețea sa incontestabilă. Alături de Palatul Alhambra, la mare rang se găsește și Moscheea Mezquita din Cordoba, cele două fiind exemple splendide ale artei și arhitecturii islamice din Europa de Vest.

cordoba
Moscheea Mezquita din Cordoba

Una dintre cele mai pitorești localități spaniole este Toledo, imortalizată și în picturile celui cunoscut drept El Greco, datorită frumuseților sale răpitoare. Ridicat pe un deal stancos și înconjurat de cheile adânci ale râului Tagus, te vei bucura aici de priveliști de neuitat. Străbate străduțele labirintice ale orașului, care te poartă prin monumente ridicate în stil maur, gotic și renascentist, într-un plăcut amestec. La fiecare pas descoperi file din trecut, ale arhitecturii creștine, reprezentată prin numeroase biserici și catedrale de o frumusețe rară.

toledo
Toledo

În Gibraltar, micuțul teritoriu britanic din sudul Peninsulei Iberice, te vei bucura de o experiență inedită, în rezervația maimuțelor, iar din cel mai sudic punct, Punta Europa, vei admira panorama de poveste a coastei Africii și a Strâmtorii Gibraltar.

Descoperă toate aceste locuri magice prin impresionantul circuit propus de Europa Travel, care îți va umple sufletul cu amintiri dragi şi imagini spectaculoase, în nouă zile pline de aventuri.

Oferte speciale Circuite Europa prin Europa Travel

Circuit Marele tur al SpanieiTarif 699 euro/persoană, 8 nopţi de cazare cu mic dejun în hoteluri de 3*, transport avion, tururi cu autocar conform itinerariului, ghid român. În plus, dacă te înscrii până la 30 aprilie, primești BONUS o excursie gratuită la Montserrat! Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!