Oferte travel

9 idei de vacanță pentru anul 2018

Vara s-a terminat dar, nu-i așa?, începem deja să ne facem planuri de vacanță pentru la anul. Iar un plan e un plan și trebuie respectat. Mai ales atunci când pleacă de la o idee frumoasă, interesantă, generoasă. Ce fel de vacanță să alegi pentru la anul? Poate un circuit? Poate o croazieră? Și… ce destinație? Agetur, una dintre cele mai bune agenții de turism din România, are întotdeauna o sugestie de calitate atunci când vine vorba de vacanțe și călătorii. Mai jos ai 9 idei de vacanță pentru anul 2018, de la Agetur, cu precizarea foarte importantă că majoritatea acestor oferte au o reducere de Early Booking, aplicabilă până pe 30 septembrie.

[nextpage title=”Pagina 1″ ]

9 Croazieră în Antarctica

Plecare: 18 ianuarie. Durată: 19 zile. Preț: de la 3850 euro. Detalii aici.
Pinguinii din Antarctica

Antarctica începe să devină una dintre cele mai dorite destinații din lume. Iar dacă vrei să o vezi, ar fi bine să te grăbești cu înscrierea fiindcă locurile se epuizează rapid. La ce să te aștepți, dincolo de faptul că vei vedea pinguini? La Buenos Aires, capitala Argentinei, la Ushuaia, cel mai sudic oraș al lumii, la Cepe Horn (Chile) – cel mai sudic punct al Americii de Sud, la insula Elefant, la insulele Falkland, la călătorii pe mare și la fantastica senzație că ești un explorator de renume, plecat să descopere locuri noi.

8 Vacanță în Dubai și Abu Dhabi

Plecare: 20 ianuarie. Durată: 9 zile. Preț: 975 euro (cu reducerea aplicată). Detalii aici.
Magicul Dubai

În Dubai s-au adunat cele mai noi nebunii ale lumii, așa că o vacanță în Golf garantează că te vei simți precum Alice în Țara Minunilor. Insula Palm Jumeirah, Burj Khalifa (cea mai înaltă clădire din lume), Burj Al Arab (celebrul hotel de 7 stele), orașul vechi, cu bazarul de aur, Dubai Creek, croazieră cu barca tradițională, Dubai Marina și multe altele. Iar dacă Dubai nu te satisface suficient, Abu Dhabi îți va completa cu siguranță visul, cu ale lui Ferrari World, moscheea Sheik Zayed și restul locurilor desprinse, parcă, din 1001 de nopți.

7 Croazieră de lux în Pacific

Plecare: 28 ianuarie. Durată: 18 zile. Preț: 2650 euro. Detalii aici.
Insula Fiji

Chiar dacă pare o călătorie la capătul lumii (și nu doar pare, ci și este!) garantăm că face toți banii. Pentru că programul ei este pur și simplu fascinant. În plus, de câte ori în viață poți ajunge în Oceanul Pacific? Mai întâi o vizită în Sydney – cel mai vechi oraș din Australia, apoi, pe mare, către destinații exotice precum Noua Caledonie (Isle of Pines), Vanuatu, Fiji, Noumea, etc., pe care le vei scotoci cu mare interes.

[/nextpage] [nextpage title=”Pagina 2″ ]

6 Croazieră în Oceanul Indian

Plecare: 15 februarie. Durată: 18 zile. Preț: 2790 euro. Detalii aici.
Mauritius

Un alt ocean și alte destinații, cel puțin la fel de interesante. Mai ales că în această croazieră vei atinge câteva insule pe care le admirai prin pliantele turistice. Și vei descoperi că ele sunt fix ca acolo. Ce spui, de pildă, de Mauritius, insula romului și a zahărului? Sau de Seychelles, acolo unde orice recent căsătorit și-ar dori să-și petreacă luna de miere? Sau de Madagascar, superba ”insulă parfumată”? Sau de Reunion, deseori comparată cu Hawaii, datorită peisajelor sale spectaculoase? Oceanul Indian e o continuă sursă de răsfăț.

5 Mister și exotism în Cuba

Plecare: 22 februarie. Durată: 14 zile. Preț: 1746 euro (cu reducerea aplicată). Detalii aici.
Havana

Toți cei care au vizitat Cuba îndeamnă să mergi degrabă să vezi insula lui Fidel, pentru că, în curând, deschiderea către Statele Unite va face să piară farmecul tradițional atât de bine conservat al acestui tărâm unic. Cele două săptămâni de Cuba încep cu descopereriea capitalei Havana și continuă cu Santiago de Cuba (al doilea cel mai mare oraș al țării), Bayamo. Camaguey, Trinidad, Cinefuegos, Santa Clara și, desigur, Varadero, celebra stațiune scăldată de soare.

4 Soare și distracție în Thailanda

Plecare: 10 martie. Durată: 11 zile. Preț: 760 euro (cu reducerea aplicată). Detalii aici.
Bangkok

Exotismul Thailandei e celebru. Iar dacă nu ai ajuns încă în ”țara zâmbetului”, din Asia de Sud-Est, e momentul să o faci. Pentru că sunt atâtea de descoperit în ea, încât s-ar putea să-ți dorești mai mult de o săptămână și jumătate. În această excursie vei explora mai întâi capitala Bangkok, cu templele și piețele lui plutitoare, apoi Pattaya, cea mai populară stațiune litorală din Thailanda, în care vei împleti distracția cu plaja, soarele și excursiile pe insule ce par decupate din paradis.

[/nextpage] [nextpage title=”Pagina 3″ ]

3 Circuit fabulos în Mexic

Plecare: 17 martie. Durată: 13 zile. Preț: 1695 euro (cu reducerea aplicată). Detalii aici.
Cancun

Mexicul e o țară în care trebuie să ajungi măcar o dată în viață, pentru a descoperi cel puțin două lucruri: plajele și stațiunile din paninsula Yucatan și cultura civilizațiilor care au locuit pe vremuri în această zonă. Acest circuit ți le oferă pe ambele și mult mai mult decât atât. De la vizitarea capitalei Mexico City la complexul arheologic de la Teotihuacan, de la orașul Puebla la San Cristobal de las Casas, cea mai pitorească zonă a țării, de la anticul oraș maiaș Palenque la Merida și Chichen Itza, de la Cancun la Playa del Carmen și Isla Mujeres. Ole!

2 Sărbătoarea cireșilor înfloriți, în Japonia

Plecare: 24 martie, 11 aprilie. Durată: 13 zile. Preț: 2290 euro (cu reducerea aplicată). Detalii aici.
Pavilionul de Aur din Kyoto

Nimic nu se compară cu Japonia și după ce vei vizita această țară unică vei vedea că avem dreptate. Un mix de civilizație science fiction și tradiționalism mirific, care te ține într-o permanentă stare de extaz, pe măsură ce vrei să descoperi mai mult și mai mult. Vizitezi Tokyo, orașul ce pare de pe altă planetă, Nagoya, Takayama, satul Shirakawago, fantasticul Kyoto (cel mai tradițional oraș al țării, rămas intact în urma bombardamentelor din al Doilea Război Mondial), Osaka, Hiroshima, insula Miyajima, Nikko, vulcanii de la Hakone și multe altele la care, dacă ne gândim, ne vine să plecăm înaintea ta.

1 Călătorie în Georgia, Azerbaidjan și Iran

Plecare: 26 aprilie. Durată: 15 zile. Preț: 1855 euro (cu reducerea aplicată). Detalii aici.
Tbilisi, capitala Georgiei

Ei bine, da, aceasta e o călătorie pe care nu o vei uita niciodată și pentru care ar trebui să faci orice economie. Nu există moment mai bun pentru a merge în Iran, de pildă, un leagăn al civilizației umane. Sau în Georgia, țara cu atâtea repere istorice. Sau în Azerbaidjan, noul star al republicilor ex-sovietice, cu a sa strălucitoare capitală Baku. Descoperă programul extraordinar al acestui periplu prin trei țări minunate și nu ezita să te îmbarci la bordul avionului care te va duce mai întâi în Tbilisi, apoi în Teheran și Baku.

[/nextpage]
Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!