Europa

5 destinații de VĂZUT iarna, cu ochii tăi

Oficial, mai sunt doar două săptămâni de iarnă, în care te poți bucura de o vacanță sau măcar de un weekend cu zăpadă, undeva la munte, bineînțeles. Fie că dorești să vezi piesaje spectaculoase, fie că îți plac sporturile de iarnă sau alte aventuri de vacanță, opțiunile sunt nenumărate, iar distanțele până acolo nu foarte mari.

Și cum iarna asta am învățat despre cum să avem grijă de ochii noștri, cu ajutorul medicilor de la , îți amintim să iei cu tine trusa oftalmologică pentru călătorii și să porți mereu ochelari de soare sau de protecție pentru diversele sporturi pe care le practici. Și dacă nu îndrăznim prea mult, te sfătuim să cât mai repede și să VEZI cu ochii tăi minunătiile naturii, din următoarele 5 locuri senzaționale.

Incredibil, dar adevărat, poți schia în Sicilia, pe muntele Etna, cel mai activ vulcan al Europei. Cunoscut pentru erupțiile neașteptate de care nu îți dorim să ai parte în timpul sejurului, Etna îți oferă părtii line. Un alt atu este lipsa aglomerației, așa că poți schia în voie, fără să fii deranjat.

etna
Muntele Etna

Garmisch-Partenkirchen, in Germania, mai exact în sudul Bavariei, pe cel mai înalt munte din țară, Zugspitze. Ai 120 de km de pârtie, pe diferite grade de dificultate, un parc de distracții și peisaje frumoase. Orașul a găzduit în 1936 Jocurile Olimpice.

Laponia

Dacă alegi Lapland, în Finlanda, nu trebuie să te grăbești, aici iarna ține mai mult. Găsești locuri încărcate cu istorie, povești cu Moș Crăciun, vezi cu ochii tăi aurora boreală și ai parte și de pârtii de schi foarte bune.

Garmisch-Partenkirchen
Garmisch-Partenkirchen

Lanțul muntos Nízke Tatry, în Slovacia, merită văzut pentru văile Váh si Hron care păstrează încă farmecul și atmosfera rurală. În plus, în partea de este a zonei, intre vaile Kráľova Hoľa si Čertovica, încă există păduri neatinse de civilizație, în care animalele trăiesc în habitatul lor natural.

Nízke-Tatry
Nízke-Tatry

St Moritz, Elvetia înseamnă extravagant și propune, în același timp, priveliști minunate și o varietate de activități interesante. Pe lângă schi, aici poți încerca golf pe zăpadă, criket sau chiar polo, tot pe zăpadă. Mai mult, festivalurile de muzică sunt frecvente, poate reușești să vezi unul.

st-moritz
St.Moritz

Notă: informații medicale oferite de Clinica de oftalmologie Ama Optimex, www.amaoptimex.ro, www.scapadeochelari.ro

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!