Ghiduri turistice

Câmpia Maghiară – Distracție, relaxare, sănătate

Cei care vizitează regiunea Câmpia Maghiară de Nord vor avea parte – în mod garantat – de experienţe unice. Tinerii, cei de vârstă medie şi pensionarii deopotrivă pot alege programe care să fie pe placul lor, fiindcă regiunea îi aşteaptă cu parcuri acvatice de excepţie, parcuri de aventură deosebit de interesante sau chiar parcuri zoologice, precum şi o serie de manifestări muzicale, culturale şi gastronomice sau destinate întocmai familiilor.

Atracţia majoră a regiunii o reprezintă experienţele legate de apă. Nicăieri în Ungaria nu se găsesc atâtea ştranduri, parcuri acvatice, complexe balneare şi de agrement, parcuri cu tobogane acvatice, băi acoperite sau în aer liber în care copiii se simt ca în paradis şi pot zburda în apă, uitând parcă de sine. Staţiunile balneare din regiune – renumite pentru apa lor termală, care în cazul anumitor localităţi a fost recunoscută oficial ca apă cu proprietăţi curative – oferă nenumărate experienţe, atracţii acvatice şi programe specifice ştrandurilor. Valoarea de agrement a acestora este dublată de calitatea excepţională a apelor, de ambianţa plăcută şi condiţiile garantate de siguranţă.

În afară de scăldatul şi joaca în apă, Câmpia Maghiară de Nord oferă destinaţii de excepţie şi în ceea ce priveşte posibilităţile de agrement clasice, destinate copiilor. Parcurile zoologice, parcurile de aventuri şi centrele de primire a vizitatorilor care atrag multe sute de mii de familii au demonstrat acestora că excursiile şi călătoriile făcute împreună cu copiii reprezintă cel mai bun lucru, ce se poate întâmpla în viaţa lor. Zilele lipsite de griji ale vacanţei, petrecute alături de copiii şi îmbinate cu descoperirea unor locuri interesante în urma cărora ochii lor strălucesc zi de zi de bucurie şi fericire sunt cel mai de preţ cadou pentru un părinte. Zilele de muncă stresante oferă puţine prilejuri de acest gen. Prin urmare, trebuie – sau măcar ar trebui – să ne rupem cât mai des din mediul nostru obişnuit, lăsând în spate grijile cotidiene şi dedicându-ne în întregime familiei pentru a pleca într-un loc unde ne aşteaptă aventuri de toate felurile. Unde nu contează la ce oră ne trezim; ne putem închide nestingheriţi telefoanele; putem lua împreună, în linişte micul dejun; putem merge în excursie cu bicicletele; putem vizita o expoziţie interactivă; putem mânca fără griji o îngheţată sau putem merge la restaurant pentru a petrece o după amiază sau o seară plăcută în familie.

Câmpia Maghiară de Nord este o astfel de destinaţie. Vă dorim călătorie plăcută!

Câmpia de Sud – întotdeauna ceva în plus!

Vă invităm la o incitantă aventură în Câmpia de Sud! Acolo unde, chiar dacă este zonă de câmpie, vă aşteaptă nenumărate experienţe. Puteţi alege din bogata oferta de programe culturale, gastronomice sau de odihnă activă. Puteţi vizita expoziţii, colecţii sau ateliere de creaţie deosebite, puteţi participa la drumeţii pe jos, pe apă, călare sau cu bicicleta, chiar şi cu ajutorul unui ghid. Puteţi admira frumuseţile naturii, dunele mişcătoare, câmpiile de orhidee, dansul nupţial al dropiilor primăvara iar toamna, migrarea cocorilor. Puteţi încerca segway-ul, quad-ul, wakeboardingul, călăria sau chiar saltul în tandem de la 3000 de metri. Festivalurile de muzică şi cele gastronomice, nenumăratele concerte, teatrele de vară, petrecerile pe malul apei şi evenimentele sportive vă oferă distracţie din plin. Hanurile sunt locuri excelente pentru a gusta specialităţile locale.

Masa bogată este nelipsită din ospitalitatea ungurească: gustaţi colţunaşii cu varză („kapusznyika”), caşcavalul, pălinca, tocana şi ciorba de peşte, preparate de către localnici! Pentru şi mai multe senzaţii culinare alegeţi festivalurile dedicate gastronomiei, vinurilor şi pălincii.

Descoperă Câmpia Maghiară răsfoind paginile broșurii noastre!

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!