Stiri TukTuk

Hotel Privo, unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Transilvania

Hotel PRIVO, din Targu Mures, liderul segmentului hotelier de lux din Transilvania, estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri de aproximativ un milion de euro, cu 35% mai mult fata de veniturile inregistrate in 2014.

“Am creat PRIVO pentru a aduce serviciile hoteliere la un alt nivel in Romania. Oamenii cauta locuri autentice si experiente unice, iar PRIVO este un astfel de loc. De aceea PRIVO este si unul din cele mai premiate hoteluri din Romania.” spune Adina Plopeanu, General Manager.

Hotel PRIVO a incheiat anul 2014 cu o cifra de afaceri de 700.000 euro, conform cu previziunea initiala. La inceputul acestui an, Hotel PRIVO a intrat direct pe locul 7 in topul celor mai bune hoteluri de lux din Romania, top alcatuit de TripAdvisor®, cea mai mare platforma online de calatorii din lume. Castigatorii Travelers’ Choice Awards sunt alesi pe baza recenziilor si opiniilor a milioane de calatori TripAdvisor, inregistrate pe parcursul anului anterior. Proprietatile din topul clasamentului reprezinta repere de valoare si calitate a serviciilor.

“Pentru anul 2015 ne propunem să realizăm un grad de ocupare mediu de 55% si o cifră de afaceri care să atinga un million de euro. In prezent suntem  lider de piată in ceea ce priveste calitatea serviciilor. Pentru anul 2015 estimăm cresterea indicatorilor economici cu un procent de 35%, crestere pe care o vom realiza  prin majorarea tarifelor de cazare, dezvoltarea segmentului MICE si a componentei food & beverage si nu in ultimul rand prin fidelizarea clientilor”, spune Otilia Demian, Director of Business Development.

Cresterea cifrei de afaceri va fi posibila si ca urmare a noii strategii de management implementate incepand cu cel de-al treilea trimestru al anului trecut: un nou meniu semnat de Executive Chef Martin White, un program extins de degustari de vinuri si un program de fidelitate pentru clientii loiali.

Executive Chef Martin White s-a alaturat echipei PRIVO la sfarsitul anului trecut, dupa o experienta de 10 ani la Athenee Palace Hilton Bucuresti si Hilton Sibiu. Numele lui Martin White se leaga de asemenea de meniurile de la Regent Casino, Heritage Restaurant, Lux Garden Hotel Azuga, Casa Vernescu si Premier Palace Group. Noul meniu PRIVO a fost lansat la inceputul acestui an si include preparate internationale, ce au la baza cele mai proaspete ingrediente regionale interpretate intr-o maniera contemporana. De asemenea, Executive Chef Martin White ii asteapta pe oaspeti in aceasta vara la seri speciale, cu teme dedicate (bucatarie asiatica, paste, fructe de mare).

Sommelierul Marius Danciu s-a alaturat echipei PRIVO in decembrie 2013 dupa o experienta internationala de 8 ani in cadrul prestigioasei companii  Ritz Carlton si a dezvoltat treptat enoteca PRIVO, urmarind crearea unei selectii de vinuri in concordanta cu meniul de restaurant si care sa acopere cat mai multe zone viticole ale lumii, tipologii de gust sau varietate de struguri.
Vinurile au fost alese prin proba gustului, astfel incat fara exceptii selectia oferita sa fie autentica si de cea mai buna calitate. In prezent enoteca hotelului detine peste 300 de etichete si un numar de aproximativ 4.000 sticle, conditii ideale de tezaurizare cu temperatura si umiditate controlate.

[dropcap size=small]H[/dropcap]otel PRIVO organizeaza periodic degustari, cine gastronomice sau chiar evenimente la cramele din vecinatate. Oaspetii hotelului au parte de o experienta unica, fie ca este vorba de un team building de grup sau o cina a la carte.

PRIVO Loyalty a fost lansat la finalul 2014 si este destinat clientilor individuali, avand la baza acumularea de puncte, care pot fi folosite in cadrul hotelului. Cele trei niveluri de membership: Club, Wine si Elite au fost concepute pentru a rasplati fidelitatea oaspetilor.

Hotel PRIVO este un refugiu minimalist pentru business și relaxare, unde designul propune un dialog cald și primitor intre hotelul modern si ansamblul istoric format din Villa Csonka și parcul cu o suprafată de 3.500 m.p. Arhitectura și amenajarea noii clădiri a hotelului au fost gândite minimalist, cu suprafețe calme și întinse. O serie de materiale naturale și high-tech, cum ar fi piatra, betonul aparent, sticla, serigrafiile sau corianul accentuează dialogul contemporan cu spațiul originar. Restaurantul, enoteca, sălile de conferințe și spa-ul sunt câteva dintre elementele prin care hotelul caută să ofere oaspeților simbioza perfectă între muncă și relaxare.

Simbol al conceptului PRIVO, vizibil din toate spațiile interioare, Villa Csonka, în stil Secession marchează dialogul dintre vechi și nou. Celebrul artist fotograf Géza Csonka a construit la începutul secolului XX această casă, una dintre puținele clădiri Art Nouveau ale orașului. Restaurată în perioada 2011- 2013, Villa Csonka reprezintă nucleul în jurul căruia a fost construit noul hotel și poate fi admirată din toate holurile interioare ale hotelului. Mobilată cu piese originale Thonet și Art Deco recondiționate, cu o vechime de peste 100 de ani, vila dispune de trei camere matrimoniale și trei apartamente deluxe cu acces direct din recepția hotelului, fiecare dintre acestea având un design unic.

Premii si distinctii obtinute:

  • Traveler’s Choice 2015 Winner, Locul 7 Top Hotels – Best Service, TripAdvisor
  • Primul Ambasador din lume al celebrei Case de Vinuri Spumante Foss Marai, Targu Mures – 13 decembrie 2014
  • Medalia Presedintelui Uniunii Arhitectilor din Romania, Bienala Nationala de Arhitectura, Bucuresti – 17 octombrie 2014
  • “Fatada europeană a anului” – sectiunea proiecte nerezidentiale, concursul “Life Challenge 66”, Viena – 12 iunie 2014
  • “Special Architectural Concept”, Gala Premiilor de Excelentă, Hotel Tourism & Leisure Investment Conference 2014, Bucuresti – 22 mai 2014

Nominalizari 2015:

  • World Luxury Hotel Awards
  • Premiul Mies van der Roche 2015, Uniunea Europeana si Fundatia Mies van de Roche
  • Romanian Digital Travel Awards, 3 aprilie 2015, Bucuresti

Despre Hotel PRIVO

Hotel PRIVO: 40 de camere și apartamente, restaurant cu capacitate de 160 locuri, 3 săli de conferințe (120/60/14), lobby-bar, terasă, enoteca, spa.

Villa Csonka: 6 camere și apartamente clasice, mobilate în spiritul anilor 1900

Contact: Gheorghe Doja 27, reservations@hotelprivo.ro, 0365 424 442

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!