Asia

Frumusetea arhipelagului thailandez Ang Thong

Arhipelagul Ang Thong din Thailanda este un parc national acvatic, alcatuit din 50 de insule, care se intind pe 30 de kilometri distanta de Koh Samui. Majoritatea dintre ele sunt nelocuite si au fost din fericire salvate, intrucat zona a fost folosita de catre marina thailandeza inainte de a primi statutul de parc national. Insulele in sine reprezinta visul oricarui fotograf, cu stanci magnifice, vegetatie tropicala luxurianta, pesteri si lagune secrete, nisipuri albe, recifuri de corali si ape de culoarea turcoazului. Cartierul general al parcului se afla in Ko Wua Ta Lap, acolo unde te poti caza in bungalow-uri.

Printre activitatile populare care pot fi practicate aici se numara excursiile cu caiacul din Koh Samui, o modalitate excelenta de a vedea insulele si de a descoperi cele mai frumoase locatii pentru snorkeling. Tot aici se pot inchiria si ambarcatiuni care iti ofera libertatea de a explora aceasta zona de o frumusete unica.

Cateva dintre insulele din arhipelagul Ang Thong au carari care strabat paduri neatinse si verzi si care te duc pana la altitudini mai mari, de unde poti admira privelistea de sus. Nu rata lacul cu apa sarata, cunoscut ca “marea interioara” de la Koh Mae Koh. Inconjurat de stanci verticale, trebuie sa depui ceva eforturi pentru a ajunge aici, dar privelistea care ti se va asterne in fata ochilor este cu adevarat magnifica.

Koh Samui, Koh Pha-Ngan si Koh Tao sunt cele mai frumoase trei insule ale arhipelagului.

Koh Tao
Koh Tao
Koh Phan Gan
Koh Phan Gan
Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!