America de Nord

New Orleans, o destinatie aproape obligatorie

New Orleans este unul dintre cele mai fascinante orase din lume. Avand influente din Africa, Europa si Caraibe, aici vei gasi un amestec unic de mancare, cultura si muzica. Atunci cand vine vorba despre experiente de neuitat, viata de noapte a orasului este demna de luat in seama. Vei ramane cu amintiri unice din Jackson Square, gradina zoologica Audubon, strada Bourbon si muzeul national dedicat celui de-al doilea razboi mondial.

[highlights color=”red”]Jackson Square[/highlights]

Jackson Square a servit drept piata publica inca de la infiintarea orasului New Orleans. In prezent, este unul dintre centrele principale ale cartierelor franceze. Vei avea sansa sa patrunzi adanc in istoria orasului, vizitand Presbytere, Cabildo, catedrala St. Louis si cladirea Pontalba. Aici vei gasi muzicanti si alti performeri stradali, care ii distreaza pe vizitatori, in jurul perimetrului pietei.

Jackson_Square

[highlights color=”red”]Strada Bourbon[/highlights]

Strada Bourbon este cea mai faimoasa strada din New Orleans. Aici se inghesuie numerosi turisti care vin sa savureze un cocktail si sa asculte muzica. Pe strada Bourbon se afla numeroase hoteluri, baruri si cluburi, de la cele mai elegante pana la cele mai galagioase. Pe cat de ieftina si murdara poate parea, atitudinea “laissez-fair” a acestui oras este cu adevarat exceptionala.

bourbon street

[highlights color=”red”]Muzeul national al celui de-al doilea razboi mondial[/highlights]

Muzeul national dedicat celui de-al doilea razboi mondial este singurul muzeu de acest fel din SUA, care spune povestea acestei tari fascinante din timpul razboiului. Suprafata sa este de peste 7400 metri patrati si aici gasesti teatre in miniatura, arme, vehicule, ambarcatiuni si peste 6500 de artefacte.

national museum

[highlights color=”red”] Gradina zoologica Audubon[/highlights]

Gradina zoologica Audubon este una dintre gradinile zoologice de top din America, aici traind animale exotice in habitatul lor natural. Ea este un adevarat simbol al orasului si una dintre atractiile sale principale este mlastina Louisiana, unde traiesc ursi bruni, nutrii si aligatori.  Gradina zoologica Audubon este locul ideal de vizitat daca ai copii, acestia ramand ocupati timp de ore intregi.

Audubon

O vizita in orasul New Orleans nu se reduce la intrebari legate de cat de scumpe sunt lucrurile aici sau ce poti cumpara. Inseamna o companie placuta si o experienta de neuitat, care iti vor ramane in minte pentru multa vreme de acum inainte.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!