Hoteluri cool

5 hoteluri incredibile din Las Vegas

Las Vegas, numele unui oras care are un loc special in inima multor turisti. Daca ai si un loc bun de cazare, unde poti sta in timp ce explorezi imprejurimile, vacanta ta se va transforma cu adevarat intr-una de vis. De la cazinourile sale pline de stralucire, pana la restaurantele si baruruile impresionante, acesta este un oras in care distractia este la superlativ. De aceea, am selectat cinci dintre cele mai spectaculoase hoteluri din Las Vegas:

Venetian Hotel & Casino

venetian

Acest hotel este imaginea perfecta a opulentei italiene, cu podelele sale din marmura si tavanele pictate, care te vor duce cu gandul la o biserica din Italia. Camerele sunt spatioase si sofisticate, cu amenajari dintre cele mai moderne. Restaurantele excelente servesc preparate italienesti delicioase, pregatite de catre unii dintre cei mai renumiti bucatari din lume. Daca vrei lux, aici este locul ideal, in care poti trai o experienta memorabila. Daca ai mai stat la Venetian, fa o vizita si la Venezia Towers si Palazzo Hotels, pentru a petrece o vacanta la fel de frumoasa.

Bellagio Hotel

bellagio

Bellagio a fost proiectat in stil exclusivist mediteranean, dispunand de amenajari de lux, intr-un decor ultra-sofisticat. O gradina cu pomi fructiferi, centru spa european, in care beneficiezi de tratamente terapeutice si de infrumusetare, sase piscine incalzite, bazina cu jeturi de apa, capela pentru casatorii, optiuni excelente de servire a cinei si un somptuos mic dejun in stil bufet suedez, toate acestea fac din Bellagio unul dintre hotelurile de top din Vegas.

Wynn Las Vegas

wynn2

Construit de catre Steve Wynn in anul 2005, Wynn Las Vegas iti ofera o combinatie unica de frumusete si lux, la cele mai inalte standarde. In drum spre hotel vei vedea o cascada impresionanta, un teren de golf cu 18 gauri, un lac si magazinul Ferrari. Odata cazat aici, vei putea beneficia de tot confortul camerelor, de un club aflat pe malul piscinei (ideal pentru seri romantice), de restaurantele din incinta locatiei, care iti ofera de la fripturi, pana la mancaruri italienesti si asiatice), barul deschis nonstop si clubul de noapte cu ring de dans si unde au loc performante live de exceptie.

Caesars Palace

caesars

Un amestec perfect de eleganta si vintage, acest hotel magnific iti va aminti de un palat stravechi roman, cu o arhitectura bogata si personal imbracat in traditionalele haine din acea vreme. Toate camerele au paturi king size, televizoare LCD, acces la Internet, bai cu cada si dus si chiuvete duble. Caesars Palace este faimos pentru cazinourile sale si distractia care nu se termina niciodata.

MGM Grand Hotel

mgm-grand

Cu restaurantele sale de clasa, 5000 de camere, majordom personal, magazine, un parc acvatic, teatru, cluburi, baruri si un cazino spectaculos, de marimea a trei terenuri de fotbal, MGM Hotel este unul dintre cele mai tari hoteluri din oras, care iti garanteaza o sedere cu adevarat memorabila.

Citește și Cum să te căsătorești în Las Vegas

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!