Asia

Cum sa te bucuri de aventura in India

Daca vrei sa vizitezi India dar nu ai de gand sa mergi pe cararile batatorite ale celor mai turistice obiective, ba mai mult, ai un spirit aventurier care se hraneste cu adrenalina, iti oferim mai jos cinci variante complementare care nu te vor dezamagi.

[highlights color=”orange”]Auli[/highlights]

Auli este locul ideal pentru schi in Uttarakhand. Aici gasesti partii curate si lungi, acoperite de zapada si ideale pentru practicarea sporturilor de iarna. Locul este inconjurat de paduri minunate, ceea ce face ca vantul sa nu fie simtit chiar daca bate cu putere. Experienta traita in Auli este cu adevarat unica.

Auli
Auli

[highlights color=”green”]Rishikesh[/highlights]

Daca esti pasionat de rafting sau plimbari, atunci Rishikesh este destinatia ideala. Viteza atinsa de apele raurilor de aici este ametitoare si tocmai buna pentru practicarea raftingului, locatia fiind cautata mai ales de catre cei aventurosi. Rishikesh este vestit si pentru taberele de unde se poate pleca in expeditii montane.

Rishikesh
Rishikesh

 

[highlights color=”orange”]Dealul magnetic[/highlights]

Despre acest deal misterios se spune ca are puteri magnetice. Masinile se misca aici chiar daca motorul lor este oprit si mai mult, zona afecteaza elicopterele si alte aparate de zbor. Ca urmare, pilotii maresc viteza pentru a depasi mai repede dealul. In partea sa de sud curge fluviul Indus. Cadrul natural face ca frumusetea acestor locuri sa fir unica si destinatia sa fie populara pentru turistii din zona, care vin aici cu masina.

Dealul magnetic
Dealul magnetic

[highlights color=”green”]Leh[/highlights]

Privelistea incredibila oferita de Leh iti ofera sansa de a explora desertul alpin, manastirile budiste si cel mai mare lant muntos din lume. Pasionatii de aventura se pot bucura de rafting si alte activitati de gen, iar plimbarile sunt la ordinea zilei. Tot aici poti incerca jocul traditional Polo. Cei mai experimentati, se pot incumeta sa faca ascensiuni pe culmile muntoase din Leh.

Leh
Leh

[highlights color=”orange”]Parcul National Jim Corbett[/highlights]

Parcul national Jim Corbett se afla la poalele muntilor Himalaya. Daca iti plac expeditiile safari prin jungla si viata in salbaticie, atunci aceasta este destinatia perfecta pentru tine. Aici poti vedea animale din specia Sambhar sau Chital si cerbi. Intr-un safari cu elefanti, care dureaza doua ore, poti explora cu usurinta jungla plina de mistere din zona. Cel mai la indemana mod de a descoperi frumusetile parcului ramane totusi cel oferit de excursiile safari cu jeep-uri.

Aventura in Parcul Jim Corbett
Aventura in Parcul Jim Corbett
Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

2 Comments

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!