America de Nord

Ce sa vezi in Los Angeles fara sa ai masina

Daca iti planifici o calatorie in Los Angeles, trebuie sa stii ca nu este obligatoriu sa inchiriezi o masina si sa faci fata traficului infernal pentru a vedea ce are acest oras de oferit. Atractiile sunt multe si pot fi admirate chiar si mergand pe jos sau apeland la transportul in comun.

Muzeul Grammy

grammy

Muzeul are patru etaje dedicate istoriei muzicii pop. Aici vei gasi primul asa numit “gat de sticla” confectionat manual, folosit pentru a canta la chitara si cele mai noi echipamente folosite pe scena muzicala. Muzeul gazduieste expozitii speciale dedicate lui Bob Marley, Barbara Streisand, John Lennon si Michael Jackson. Tot aici se organizeaza reprezentatii live si expozitii cu caracter temporar.

Restaurantul Riviera

Daca te numeri printre cei carora le place tequila, acesta este locul ideal pentru tine. Aici gasesti diferite feluri de tequila si intrucat nu totul se rezuma la bautura, exista si bucatari de cinci stele care iti vor servi preparate speciale din bucataria Americii Latine.

Naveta spatiala

Space Shuttle

In cazul in care esti fascinat de calatoriile in spatiu, ai nimerit unde trebuie. Aici sunt expuse multe nave spatiale la care te poti uita in voie, multe dintre ele fiind veterane ale programelor spatiale. Taxa de intrare este foarte ieftina, asa ca nu ai de ce sa nu incluzi aceasta destinatie pe itinerariul tau de calatorie.

Vechiul oras Pasadena

pasadena

In aceasta vecinatate ai nenumarate optiuni in ce priveste cumparaturile, servirea mesei, galeriile de arta si teatrele. Daca faci o plimbare aici, vei trai sentimentul oferit de vechiul oras. Nu rata vechea primarie, iar daca te uiti des la televizor, vei recunoaste multe locuri dintre cele vazute in filme sau seriale.

Bulevardul Hollywood

SONY DSC

Bulevardul Hollywood are multe atractii de oferit, precum Teatrul Chinezesc, Teatrul Egiptean, Muzeul figurilor de ceara Madame Tussauds, Complexul teatral El Capital si Teatrul Dolby. Daca Martini se numara printre bauturile tale favorite, nu uita sa te opresti la Musso and Frank.

Spa-urile coreene

korean spa

Korea town iti pune la dispozitie nenumarate centre spa la preturi accesibile. Desi unii ar crede altceva, acestea nu sunt numai pentru oameni bogati. Aici pot veni si cei din clasa de mijloc sau grupurile mai mari de prieteni. Vestea buna este aceea ca aici este deschis nonstop, asa ca nu trebuie sa te ingrijorezi ca vei fi presat de timp.

Citeste si: Top 5 muzee din Los Angeles

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!