Hoteluri cool

Hoteluri cool: Sextantio Albergo Diffuso, din Abruzzo

Cand vezi pentru prima oara poze de aici, ai impresia ca te afli in fata unor tablouri apartinand unor pictori celebri. Surpriza consta in faptul ca acest loc este cat se poate de real, accesibil oricui si extrem de primitor. Cuibarita intre munti, aceasta statiune turistica iti ofera sansa de a admira privelistile incantatoare ale regiunii Abruzzo din Italia.

s11

La numai 150 de kilometri distanta de aeroportul Fiumicino din Roma, Albergo Diffuso are un nume ciudat, dar acesta ar fi singurul aspect negativ al locatiei. Restul devine o poveste fascinanta despre niste locuri pe care cu greu le poti intalni in alta parte a lumii. Aici vei face cunostinta cu traditiile zonei, dar si cu romantismul specific Italiei si te vei relaxa din plin intr-un orasel medieval.

Locul si cadrul natural te poarta fara efort inapoi in timp, gratie atmosferei si locatiei, aflata printre dealurile unuia dintre cele mai idilice locuri din Italia – ‘Borgo’ Santo Stefano di Sessanio. Orasul medieval a fost in totalitate transformat intr-o statiune turistica incantatoare, cu locatii de cazare elegante si dotate la cele mai inalte standarde, vile ascunse si izolate, cu ferestre mari si mobilier antic.

[nggallery id=88]

Aici nu vei gasi televizoare sau alte dotari stereotipe, oaspetii avand astfel sansa de a trai experiente unice, intr-un cadru in care timpul pare sa stea in loc, iar traditiile sunt respectate intocmai. Locatia dispune in total de 32 de camere, care isi asteapta turistii pentru a le face cunostinta cu stilul de viata autentic, medieval. Lumea mananca impreuna, la fel cum faceau stramosii nostri cu sute de ani in urma.  Nu trebuie decat sa te relaxezi, sa te bucuri de peisajul magic si de micul dejun tipic italienesc si vei vedea apoi viata cu alti ochi.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!