Hoteluri cool

5 hoteluri de clasa din Phuket, Thailanda

Esti in cautarea vacantei perfecte intr-un hotel cu piscina? In cazul acesta, celebra statiune Phuket, din Thailanda, este destinatia ideala! Daca vrei un hotel fara cusur, in care sa te eliberezi de stresul cotidian si vrei sa stii ce optiuni ai la indemana, arunca un ochi pe lista ce urmeaza.

Hotel Twinpalms Phuket

Hotel Twinpalms Phuket

Acest hotel de 5 stele se afla in apropierea celor mai cunoscute trei plaje din Thailanda : Surin, Laem si Bang Tao. Tot in apropierea lui se afla si multe alte atractii din Phuket. Cele doua restaurante din incinta te rasfata cu adevarate delicii culinare, plus ca si piscina este senzationala. Accesul gratuit la Internet si parcarea la fel de gratuita sunt numai cateva dintre ofertele speciale ale acestei locatii.

Rezervă aici.

Two Villas Holiday Oxygen Style Bang Tao Beach

Two Villas Holiday Oxygen Style Bang Tao Beach

Aici poti inchiria o vila, aproape de plaja Bang Tao, pentru o vacanta de vis. Locatia de 4 stele dispune de piscina si Internet gratuit, microbuz pentru transferuri, zona pentru gratar si parcare gratuita.

Rezervă aici

Pearl Hotel – Phuket

pearl

Doua dintre atractiile turistice principale aflate in apropierea acestui hotel de 3 stele sunt spectacolul de cabaret Robinson Store si Aphrodite si Siam Niramit Phuket. Piscina exterioara te ajuta sa te relaxezi dupa o zi obositoare si tot aici ti se ofera si facilitati pentru organizarea de conferinte, spalatorie, birou de schimb valutar si transfer la si de la aeroport.

Rezerva aici

Mar Resort and Spa

R-Mar Resort and Spa

Aceasta locatie reprezinta o optiune interesanta in Kathu, prin faptul ca se afla aproape de plaja din Patong si de strada Bangla Night, care inconjoara stadionul Bangla Boxing. In plus, Bazaar Fresh Market si centrul comercial Jungceylon sunt si ele usor accesibile. Serviciile sunt de calitate si ai la dispozitie si piscina, magazin de suveniruri si parcare pazita.

Rezerva aici

Imperial Adamas Beach Resort

Imperia adamas

Acesta este un hotel elegant din Talang, unde te asteapta atractii precum plajele  Nai Thon si Mai Khao, dar si  Blue Canyon Country Club. Tot in apropiere se afla si plaja Layan. Alte avantaje pe care le ai daca te cazezi aici sunt un centru spa, salon de coafura, gratar, biblioteca si piscina in aer liber. Toate acestea, impreuna cu sala de fitness si baia de aburi te vor ajuta sa te intorci acasa complet reintinerit si cu o alta stare de spirit.

Asa ca nu mai sta pe ganduri, pune-ti in bagaj costumul de baie si porneste catre unul dintre aceste cinci hoteluri, pentru o vacanta de neuitat pe taramul thailandez.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

2 Comments

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • […] Cazarea in aceasta tara este la fel de variata precum destinatiile thailandeze. De la hosteluri ieftine pana la hoteluri de cinci stele, oferta este cat se poate de la indemana pentru toata lumea. Pensiunile sunt si ele la mare cautare, in timp ce, daca inchiriezi o casa de vacanta, poti beneficia de mai multa libertate de miscare si intimitate. […]

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!