Europa

5 motive pentru a vizita Londra in 2011

Exista multe motive cu adevarat intemeiate pentru a-ti face rezervare la unul dintre numeroasele hoteluri londoneze si automat a vizita aceasta minunata capitala in fiecare an. 2011 nu face exceptie. Ai mai jos unele dintre principalele evenimente care vor avea loc anul acesta si vei afla de ce trebuie sa faci o excursie in locul care a fost votat destinatia turistica principala din intreaga lume la Gala din 2010 a World Travel Awards.

Ziua indragostitilor la Londra

Daca vrei sa-ti impresionezi jumatatea in luna februarie, fa rezervare pentru un weekend la Londra si petrece cea mai romantica zi a anului intr-una dintre cele mai tentante destinatii. Multimea de restaurante aflate de-a lungul si de-a latul fluviului Tamisa ofera privelisti ametitoare ale orasului, imagini de care te poti bucura in timpul unei cine somptuoase. Exista multe plimbari romantice pe care le poti face in jurul orasului impreuna cu persoana iubita si daca vrei cu adevarat s-o impresionezi, atunci rezerva o plimbare, stropita cu sampanie, la bordul celebrei roate London Eye.

Cursa londoneza de ambarcatiuni

Viziteaza Londra aproape de sfarsitul lunii martie si poti avea norocul sa prinzi unul dintre cele mai tentante evenimente din calendarul orasului, la care intrarea este libera. Priveste vestita cursa de ambarcatiuni dintre Oxford si Cambridge de pe bancile aflate pe malul Tamisei. Anul trecut a castigat Cambridge, care detine si suprematia generala: 80 de victorii fata de 75 ale celor de la Oxford.

Maratonul londonez

17 aprilie este o zi importanta pe care multi fani ai alergarii si-au notat-o in agendele lor. Vino si alatura-te multimii pentru a incuraja numerosii competitori, atat amatori cat si profesionisti, in drumul parcurs de acestia pe o distanta de 42 de kilometri, trecand pe langa puncte de reper londoneze faimoase, dar si incarcate de istorie. Daca te simti in stare, antreneaza-te si participa la cursa, eventual costumat precum unul dintre nenumaratii frumosi “nebuni” ce vor sa se faca remarcati la acest eveniment.

Carnavalul de la Notting Hill

Incepe sa cauti oferte de hoteluri pentru luna august, daca vrei sa participi la carnavalul cu tematica inspirata de Insulele Caraibe care se desfasoara in West London. Culori orbitoare si sunete vibrante, participanti costumati in cele mai neasteptate  te vor purta in alta lume, in timp ce privesti participantii costumati care iau parte la al doilea cel mai mare eveniment stradal al lumii.

Parada de Anul Nou

Parada de Anul Nou din luna decembrie a marcat cea de-a 25-a aniversare a acestei manifestari. Ai pierdut mult daca n-ai venit sa vezi dansatorii, muzicienii si alti performeri care participa la aceasta parada al carei decor este in totalitate argintiu. Interpreti din intreaga lume au plecat din fata Hotelului Ritz si au marsaluit intr-o desfasurare cu adevarat spectaculoasa pana la Piata Parlamentului. Daca ti-ai petrecut Anul Nou la Londra si te-ai alaturat celor aproximativ jumatate de milion de oameni, cu siguranta ai fost treaz la ora 12 si ai participat la un eveniment spectaculos, cu ocazia trecerii in 2011. Daca nu, nu-l rata pe cel care va marca trecerea in 2012.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!