Hoteluri de lux

Hoteluri de top: St. Regis Saadiyat Island Resort (Abu Dhabi)

Situat pe o plaja de un alb imaculat, stand parca de straja apelor albastre precum turcoazul si aflat in vecinatatea prestigiosului Saadiyat Beach Golf Club, mostenirea veche de secole a hotelului St. Regis este redefinita cu un plus de ospitalitate si in stilul traditional arab.

[headline style=”1″ color=”red” tag=”h1″]Experiente de neuitat[/headline] [slider_pro id=”87″]

Construit pe baza unei mosteniri de familie, hotelul St. Regis New York poarta semnatura lui Jacob Astor al IV-lea, cel care a creat cel mai inalt si mai dotat hotel din lume la acea vreme. Purtator al aceleiasi marci, St. Regis Saadiyat Island Resort, Abu Dhabi ofera un amestec unic de servicii la cele mai inalte standarde, locatii seducatoare si ospitaliere, care depasesc orice asteptari ale celor care calca pragul acestei locatii.

Localizat pe insula Saadiyat si predestinat a fi una dintre cele mai fascinante destinatii de vacanta din lume, St. Regis Saadiyat Island Resort este alegerea ideala pentru cunoscatorii in materie de turism si pentru cei dornici de a trai experiente de neuitat.

[headline style=”1″ color=”red” tag=”h1″]Camere luxoase, cu terasa privata[/headline] [slider_pro id=”88″]

Hotelul dispune de 377 de camere si apartamente, fiecare dintre ele cu terasa privata, de unde poti admira privelistile oferite de Golful Arabiei sau ale statiunii. Spatiul de cazare variaza de la camere avand o suprafata de 55 m² si balcon cu suprafata de 10 m² si apartamente cu o suprafata de 85 m², totul culminand cu apartamentul Royal Suite, care ocupa nu mai putin de 2000 m², fiind un duplex cu cinci dormitoare, piscine private si terasa spatioasa cu vedere la ocean.

[headline style=”1″ color=”red” tag=”h1″]Spa si activitati[/headline]

De la spatii intime pana la locatii extravagante, de o eleganta iesita din comun, sala de bal (Regal Ballroom) si salile destinate organizarii de evenimente au o distinctie aparte. Indiferent ca este vorba despre intalniri de afaceri sau evenimente private, lansari de produse sau expozitii, totul este organizat atent, pana in cele mai mici detalii.

[slider_pro id=”90″]

Centrul spa Iridium iti promite relaxare si reintinerire, in cadrul natural spectaculos oferit de imprejurimile locatiei. Aici ai la dispozitie piscine, saune, hammam, jacuzzi si zone private de relaxare. Tratamentele oferite la Iridium Spa au la baza terapii si masaje traditionale, unele dintre ele folosind ingrediente oceanice, care te vor ajuta sa iti redobandesti energia pe cale naturala. Tot personalul centrului spa iti sta la dispozitie, iar rasfatul este cuvantul de ordine. In apropierea centrului spa se afla St. Regis Athletic Club, cu o suprafata de 3500 m², in care se afla o sala de fitness dotata cu echipamente moderne, terenuri de squash, terenuri de tenis si o piscina avand o lungime de 25 de metri.

[headline style=”1″ color=”red” tag=”h1″]Restaurante si mancaruri alese[/headline]

Nu lipsesc nici locatiile pentru servirea mesei, restaurante exclusiviste care te asteapta sa te incante cu deliciile lor culinare.

Dintre acestea se remarca: “55&5th”, unde ai la dispozitie somelier personal, “Sontaya” – cu specific sud-asiatic, “Olea” – specializat in preparate cu influente mediteraneene, sau “Turquoiz” – care iti ofera fructe de mare proaspete, intr-un cadru rustic, completat de pereti din piatra si tavan din stuf.

[slider_pro id=”89″]

In “Manhattan Lounge” poti servi o bautura din meniul extrem de variat al barului, in “Drawing Room” ai ocazia sa savurezi un ceai, totul purtand amprenta St. Regis Tea Ritual, iar la “Sucre” te asteapta o selectie fantastica de ciocolata, prajituri si produse de patiserie delicioase.[sws_pullquote_right] Hotelul St. Regis Saadiyat Island Resort se afla la 20 minute distanta de mers cu masina de Aeroportul International Abu Dhabi si la 90 de minute de Aeroportul International Dubai. [/sws_pullquote_right]

Pentru oaspetii mai tineri ai hotelului, St. Regis Saadiyat Island Resort le ofera activitati captivante si variate, aici existand un club al copiilor. Toti cei cu varste intre 1 si 12 ani pot veni aici, unde au la dispozitie piscina, zone de joaca, personalul specializat organizand pentru ei activitati variate si potrivite varstei fiecaruia. Hotelul ofera si servicii de babysitting,  pentru care este nevoie de rezervare cu 24 de ore inainte.

Un stil de viata cu influente mediteraneene,  punctat de servicii fara cusur. Cam asa ar putea fi descris in cateva cuvinte, hotelul St. Regis Saadiyat Island Resort. Unul dintre multele motive pentru care trebuie sa vii aici, pentru a trai o experienta cu adevarat unica.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!