Cum sa

Cum sa cumperi valiza de calatorie perfecta

bagaj

Vrei sa inlocuiesti vechea valiza cu una noua? Dezvoltarea tehnologiilor de fabricatie in acest domeniu iti pune la dispozitie o mare varietate de produse, care fac ca vacanta ta si deplasarea dintr-un loc in altul sa fie lipsite de stres. Bagajul perfect trebuie sa aiba urmatoarele caracteristici :

[highlights color=”orange”]Durabilitate [/highlights]– Valizele ce au cadrul confectionat din fibra de sticla, rezista mai bine la tensiuni si cantaresc mai putin. Tot ele iti permit sa impachetezi hainele si ce altceva mai vrei sa pui in ele, fara grija.

[highlights color=”orange”]Textura [/highlights]– Alt factor de care trebuie sa tii seama atunci cand alegi o valiza e textura din care este confectionata aceasta. Pielea, desi face ca bagajul sa arate senzational din punct de vedere al aspectului, este grea si are nevoie si de ingrijire speciala, ceea ce nu este tocmai la indemana in vremurile actuale. Nylonul este cea mai populara textura si este disponibil in mai multe sortimente cu calitati diferite. Rezistenta materialului este masurata in den-i, iar unitatea de masura variaza de la tara la alta. Cu cat numarul den-ilor este mai mare, cu atat textura este mai rezistenta.

[highlights color=”orange”]Rotile [/highlights]– Odata cu amplasarea rotilor la bagaje, deplasarea lor dintr-un loc in altul a devenit la indemana oricui. Acestea trebuie insa sa fie confectionate din materiale rezistente, care sa permita ca ele sa suporte intreaga greutate a valizei. Rulmentii cu bile ajuta la reducerea frictiunii, crescand longevitatea acestora. Posibilitatea invartirii rotilor la 360 de grade ajuta la manevrarea mai usoara a bagajului si la strecurarea acestuia prin unghere si colturi.

[highlights color=”orange”]Fermoarele [/highlights]folosite trebuie sa fie de buna calitate si sa poata fi manevrate cu usurinta. Inchiderea si deschiderea lor devine greoaie, daca dispozitivele care sa permita tragerea lor sunt de mici dimensiuni. Intaritura lor este obligatorie in cazul bagajelor. Alt lucru la care trebuie sa fii atent este manerul valizei si curelele. Ele trebuie sa fie confortabil de tinut si suficient de rezistente pentru a suporta greutatea valizei, avand in vedere ca de cele mai multe ori esti nevoit sa tragi bagajul dupa tine.

[highlights color=”orange”]Garantia [/highlights] – In zilele noastre, numerosi producatori iti ofera garantie pe viata la valiza pe care o cumperi. Trebuie insa sa citesti cu atentie toate detaliile certificatului de garantie si sa iti fie foarte clari termenii si conditiile de cumparare. Nu uita sa ceri stampila pe certificatul de garantie, fara ea acesta neavand nicio valoare. In final, dar cel mai important, este sa nu te lasi pacalit de ofertele atractive, sfarsind prin a cumpara ceva care sa nu corespunda standardelor mentionate mai sus. Verifica cu atentie ceea ce alegi si fiecare detaliu in parte.

Succes la cumparaturi!

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!