Hoteluri de lux

Hoteluri de top: Yas Viceroy (Abu Dhabi)

[dropcap size=small]B[/dropcap]ine ai venit in capitala distractiei din Emiratele Arabe Unite. Ia loc intr-unul dintre primele randuri pentru a vedea cursa de Formula 1, simte fiorul unic dat de parcul tematic Ferrari, asista la spectacolul fascinant de sunet si lumina si rasfata-te cu serviciile de 5 stele oferite de hotelul Yas Viceroy Abu Dhabi. Insula Yas este o destinatie cu adevarat fascinanta care se integreaza perfect in peisajul din Abu Dhabi.

[slider_pro id=”84″]

In calitatea sa de primul hotel de pe insula Yas din Abu Dhabi, Yas Viceroy Abu Dhabi stabileste standardele unor servicii exceptionale, care razbat dincolo de cele 499 de camere si apartamente ale sale,  cele 12 restaurante si somptuosul centru spa ESPA. Interioarele acestui hotel sunt un amestec fascinant de eleganta si confort, creat de  curbe senzuale si linii aerodinamice.

Dincolo de cupola locatiei se poate vedea un concert de culori si umbre, dar si spectacolul oferit de cursa Yas Marina Formula 1, adevart simbol al insulei Yas, una dintre cele mai fascinante destinatii turistice din lume. Urmareste cursa de mare viteza si antrenamentele sau relaxeaza-te pe plaja in zilele insorite.

Atunci cand servesti cina intr-un  hotel asa cum este cel de fata, te astepti ca mancarea sa fie la fel de spectaculoasa, iar restaurantele din Abu Dhabi se intrec in a-ti oferi cele mai fine specialitati culinare din intreaga lume. Alege din gama variata, de la fructe de mare dintre cele mai proaspete si sushi, pana la bucataria moderna italiana, cea indiana sau relaxeaza-te intr-unul dintre barurile si saloanele de aici. Si cele mai sofisticate gusturi se vor declara pe deplin satisfacute.

[headline style=”1″ color=”blue” tag=”h1″]Camere pentru aristocrati[/headline]

Experimenteaza confortul in stare pura, cele mai moderne facilitati si tehnologia de ultima ora, in camerele cu o suprafata de minimum 54 metri patrati, mobilate modern si cu un design inovativ, care se potriveste de minune cu arhitectura unica a hotelului.

[slider_pro id=”83″]

[highlights color=”blue”]Camerele Deluxe[/highlights]

Admira privelistea portului si cursa de Formula 1, din camerele Deluxe, dotate cu televizor cu ecran plat, Internet wireless si cu echipamente audio video de ultima generatie. Camerele Deluxe se potrivesc perfect turistilor in interes de afaceri, dar si celor veniti aici de placere, dornici sa descopere frumusetile lumii.

[highlights color=”blue”]Apartamentele Deluxe[/highlights]

Aflate in cladirea principala a hotelului, apartamentele Deluxe din Yas Viceroy Abu Dhabi au o suprafata de peste 100 de metri patrati si ferestre imense care permit luminii naturale sa patrunda in interior. Decorul este fascinant, camerele sunt perfecte pentru a te relaxa si in plus, draperiile sunt controlate prin telecomanda, ca si sistemul de iluminat.

[headline style=”1″ color=”blue” tag=”h1″]Restaurante si viata de noapte[/headline]

12 restaurante si saloane te asteapta la Yas Viceroy Abu Dhabi pentru a te incanta cu delicii culinare din intreaga lume. De la preparatele mediteraneene pana la pastele italiene, de la specialitatile asiatice, pana la mancarurile indiene pline de savoare, optiunile sunt variate si pe gustul tuturor si folosesc ingrediente dintre cele mai proaspete.

Barurile si saloanele de aici reprezinta o destinatie fierbinte pentru vizitatorii din Abu Dhabi si Dubai, oferind cocktailuri si muzica de calitate, completate de privelisti cu adevarat fascinante.  Toate restaurantele sunt deschise 7 zile din 7, numai Nautilus este inchis in serile de duminica si luni.

[slider_pro id=”86″] [headline style=”1″ color=”blue” tag=”h1″]Spa si tratamente regale[/headline]

[highlights color=”blue”]Centrul ESPA de la Yas Viceroy Abu Dhabi[/highlights]

Patrunde intr-un adevarat sanctuar la ESPA de la Yas Viceroy Abu Dhabi, unde tratamentele traditionale clasice se imbina cu tehnicile moderne, oferindu-ti o experienta de neuitat. In centrul ESPA, asteptarile iti vor fi rasplatite peste masura, prin cele noua sali de tratament, zonele cu acces separat pentru femei si barbati, salonul de relaxare de unde se poate vedea portul si cursa de Formula 1, dar si prin Viceroy Presidential Treatment Suite, care are propriul sau  hammam, baie de aburi si echipamente de fitness Kinesis. Prin tratamentele spa oferite, vei gasi aici un refugiu de liniste, rasfat si relaxare totala. Centrul spa este deschis zilnic, intre orele 9 si 21.

[slider_pro id=”85″]

Infiintat in anul 1993 de catre Susan Harmsworth, ESPA a cunoscut rapid succesul in cele mai prestigioase hoteluri din peste 50 de tari din lume. Personal instruit la cele mai inalte standarde, produse de lux naturale si tratamente unicat sunt numai cateva dintre atributele ce caracterizeaza centrul ESPA de la Yas Viceroy Abu Dhabi.

[sws_gmap3 map_type=”ROADMAP” map_title=”” canvas_width=”900″ canvas_height=”400″ zoom=”13″ name=”” address=”” glat=”24.469651″ glon=”54.60597″ info_windows=”” disableDefaultUI=”false” traffic=”false”][gmarker marker_latitude=”” marker_longitud=”” marker_label=””] [/gmarker] [/sws_gmap3]
Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!