Hoteluri de lux

Hoteluri de top: Shangri-la (Abu Dhabi)

Hotelul Shangri-La a fost inaugurat in luna august 2007 si se afla intre cele doua poduri Al Maqta si Mussafah, care duc catre Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite. Locatia este situata de-a lungul unei intinderi de nisip de 1 kilometru, oferind privelisti de-a dreptul magnifice. De la Aeroportul International Abu Dhabi poti ajunge aici in numai 10 minute cu masina, iar in apropierea hotelului se afla Centrul International de Afaceri Abu Dhabi, bulevardul Corniche si centrul orasului.

[slider_pro id=”77″]

Pentru a satisface nevoile si celor mai exigenti turisti, hotelul dispune de tehnologie de ultima ora si dotari dintre cele mai moderne. Fie ca vii aici pentru afaceri sau in vacanta, vei gasi tot confortul de care ai nevoie. Compania Northpoint s-a ocupat de arhitectura locatiei, iar interioarele poarta semnatura celor de la Wilson Associates.

[headline style=”1″ color=”red” tag=”h1″]Camere si apartamente de lux[/headline]

Hotelul Shangri-La dispune de [highlights color=”orange”]214 camere si apartamente de lux[/highlights], toate cu balcon, de unde poti admira apusurile magnifice de soare si privelistea oferita de mare. Complexul hotelier include si sase vile, fiecare dintre ele avand 4 dormitoare, iar in plus Shangri-La Residence iti ofera 161 de spatii de cazare, de la studiouri pana la apartamente cu 4 camere, ideale pentru o sedere mai lunga. [sws_pullquote_right] Cele 6 vile sunt toate localizate la malul marii si au gradini private. [/sws_pullquote_right] Toate camerele au un stil clasic contemporan, combinat cu influente arabe. Ele sunt dotate cu televizore LCD si televiziune prin cablu sau satelit, aparate pentru pregatit cafea sau ceai, birou, seif, fier si masa de calcat, DVD player. Totdeauna vei gasi aici apa imbuteliata si platouri cu fructe proaspete. Baile au dus si cada, halate de baie si papuci, oglinzi pentru barbierit, uscator de par, iar produsele cosmetice apartin unor firme de renume precum: Bvlgari, L’Occitane sau Lavender.

Resedintele destinate inchirierii pe termen scurt sau lung sunt si ele dotate la cele mai inalte standarde, oferindu-ti tot confortul de care ai nevoie, pentru ca sederea ta aici sa se transforme intr-o experienta de neuitat.

[slider_pro id=”78″]

In ce priveste [highlights color=”orange”]experienta culinara[/highlights], ofertele sunt variate la Shangri-La. Savureaza bucataria autentica chineza la Shang Palace, aromele vietnameze la Hoi An, preparatele sofisticate frantuzesti la Bord Eau sau mergi la Sofra, daca ti se potriveste mai bine o cina “casual”. In salonul din holul hotelului poti savura gustari delicioase si bauturi.

Pearls & Caviars este un restaurant pescaresc  mediteranean, care iti ofera preparate delicioase intr-un cadru elegant. La etaj se afla barul Pearls, decorat cu mozaicuri si in care predomina albul, cadrul ideal pentru a te delecta cu muzica atent selectionata de DJ.

Barurile sunt si ele reprezentate prin Al Hanah Bar, cu un decor “old age” care se potriveste de minune cu conceptul “new age”. Este locul ideal pentru a te intalni cu prietenii si pentru a te face remarcat. Locatiile de pe plaja sau de la piscina iti ofera si ele o atmosfera relaxanta.

Cuvinte precum eleganta si rafinament sunt prea sarace pentru a descrie sala de bal a hotelului Shangri-La. Salile de conferente cu intrari separate si facilitati moderne reprezinta cadrul ideal pentru organizarea de intalniri de afaceri, dineuri sau evenimente sociale.

[slider_pro id=”79″] [headline style=”1″ color=”red” tag=”h1″]Cultura spa la CHI, Shangri-La[/headline]

In filozofia traditionala chineza, “chi” este forta universala care guverneaza starea de bine si vitalitatea fiecarui individ. Masajele corporale, exercitiile fizice, stretching-ul, hidroterapia si exercitiul mintii, prin relaxare si meditatie stau la baza filozofiei [highlights color=”orange”]spa la CHI.[/highlights]

Centrul de sanatate al hotelului dispune de piscina privata, centru de frumusete si sala de yoga. Pe langa acestea mai exista inca 4 piscine si 5 plaje, care au in total o lungime de 1 kilometru.

Dupa un asemenea rasfat, te intorci in camera unde luxul este la el acasa. In departare se vad cupolele si minaretele traditionale arabe. O zi ca aceasta poate dura la nesfarsit. Si totul incepe aici: la Shangri-La, Qaryat Al Beri, Abu Dhabi.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!