Hoteluri de lux

Hoteluri de top: Jumeirah at Etihad Towers (Abu Dhabi)

Jumeirah at Etihad Towers este primul hotel din lantul Jumeirah deschis in sofisticatul si cosmopolitul oras Abu Dhabi. Forma sa sculpturala plina de dramatism si designul spectaculos stabilesc noi standarde pentru o experienta de lux.

Asezate intr-un cadru magnific, in apropierea plajei, Turnurile Etihad sunt in fapt cinci – trei rezidentiale, unul de birouri si hotelul Jumeirah at Etihad Towers. Acesta din urma iti ofera privelistea de vis a Golfului Arabiei si a bulevardului Corniche si este o locatie usor accesibila dinspre aeroport, aflata in apropierea centrelor comerciale, cartierului de afaceri si a zonei ministerelor.

[slider_pro id=”73″]

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai 382 de camere si apartamente, 199 resedinte ce pot fi inchiriate pe termen scurt sau lung, activitati de recreere, locatii unice pentru evenimente sociale si facilitati de ultima generatie pentru organizarea de conferinte si intalniri de afaceri.

[headline style=”1″ color=”blue” tag=”h1″]Camerele sunt impartite in mai multe categorii[/headline]

Tower / Deluxe / Grand Deluxe / Deluxe Club / Grand Club / Apartamentele Club / Apartamentele Etihad / Apartamentele Sky / Apartamentele Royal Etihad

[slider_pro id=”74″]

Toate au in dotare televizor, espresor pentru cafea, seif, baie cu cada si dus si ofera facilitati la cele mai inalte standarde. Camerele Tower, Deluxe si Grand Deluxe sunt mobilate in stil contemporan si ofera cazare la cele mai inalte standarde pentru cei care vin singuri aici, indiferent ca o fac pentru afaceri sau pentru propria placere. Deluxe Club si Grand Club sunt situate la etajele 51 si 59 ale hotelului si combina eleganta moderna cu eficienta. Decorurile si mobilierul contemporan ofera confort la cele mai inalte standarde, la care se adauga privelistile magnifice ale orasului si coastei. Oaspetii hotelului cazati in aceste camere beneficiaza de acces privilegiat in incinta Club Executive Lounge, unde li se ofera mancaruri si bauturi suplimentare, la orice ora din zi sau noapte. Desigur, luxul este la superlativ in apartamentele hotelului, dotate cu living spatios si elegant si dormitoare in care confortul si eleganta sunt cuvintele de ordine.

Resedintele ce pot fi inchiriate in acest hotel pe termen scurt sau lung sunt unele dintre cele mai exclusiviste si prestigioase locatii din Abu Dhabi, oferindu-ti o vedere panoramica asupra Golfului Arabiei, bulevardului Corniche si asupra intregului oras. Cele 199 de spatii de cazare variaza de la studiouri pana la apartamente cu trei camere si sunt dotate astfel incat sa satisfaca si cele mai sofisticate gusturi, transformand sederea aici intr-o experienta relaxanta si de neuitat.

[headline style=”1″ color=”blue” tag=”h1″]Restaurante si baruri de clasa[/headline]

In ce priveste optiunile pentru servirea mesei acestea sunt dintre cele mai variate. In incinta hotelului Jumeirah at Etihad Towers gasesti restaurante cu specific asiatic, libanez si specializate in fructe de mare, dar si locatii pentru o cina “casual”. Dintre acestea se remarca:

[slider_pro id=”75″]

Restaurantul Quest, cu specific asiatic, aflat la etajul 63 al hotelului. Bucatarul Benjamin Whatt este autorul unor creatii culinare unice, care combina gusturi din diferite parti ale Asiei, preparate cu mult rafinament si folosind cele mai proaspete ingrediente.

Restaurantul Li Beirut serveste preparate culinare libaneze contemporane dar si traditionale, intr-o adevarata simfonie de culori si gusturi. Nicio cina servita aici nu se poate termina fara un desert de exceptie, dintre care se remarca Honey Fudge sau Umm Ali.

Scott’s nu este numai un restaurant cu spefcific pescaresc, este un adevarat simbol al Londrei. Pentru prima oara in istoria sa de 160 de ani, Scott’s a deschis o noua locatie in inima orasului Abu Dhabi, intr-o locatie ce beneficiaza de decoruri si privelisti unicat. Daca vrei o cina pe baza de fructe de mare, cu stil si impecabil prezentata, atunci nu trebuie sa ratezi aceasta locatie.

Dupa o cina copioasa ce poate fi mai binevenit decat o bautura fina si un trabuc de calitate? Toate acestea le gasesti in Lobby Bar, o locatie intima si cu o ambianta de neuitat. Cocktailuri atent preparate, bauturi racoritoare si gustari cu specific asiatic, totul avand un fundal muzical de calitate asigurat de DJ profesionisti, le gasesti la Ray’s Bar. Dar cazarea si mancarea nu sunt totul la Jumeirah at Etihad Towers.

[headline style=”1″ color=”blue” tag=”h1″]Spa divin si alte activitati[/headline]

Activitatile pe care le poti practica in incinta  hotelului sau in imprejurimi sunt dintre cele mai variate si atractive, incepand cu marea cursa a broastelor testoase si terminand cu punctul de observatie de la etajul 74 al hotelului.

[slider_pro id=”76″]

Cursa broastelor testoase este un eveniment lansat in anul 2011 de catre organizatia EWS-WWF, organizat pentru a aduce in atentie nevoia de conservare a speciilor de testoase marine.

[sws_pullquote_left] La etajul 74 al celui de-al doilea turn se afla puntea de observatie, de unde poti admira privelistile magnifice ale orasului, ale bulevardului Corniche si ale Golfului Arabiei. [/sws_pullquote_left] Hotelul Jumeirah at Etihad Towers isi rasfata oaspetii si prin serviciile oferite de centrul Talise Spa, o adevarata oaza de relaxare, atat pentru minte cat si pentru suflet. Poti beneficia aici de masaje, tratamente corporale si faciale, ritualuri de frumusete si intinerire.

Relaxare gasesti si la complexul de piscine al hotelului, unde se afla si un bar si o plaja privata.

Pasionatii de sport se pot bucura de serviciile oferite de sala Six P Gym, dotata cu echipamente de ultima generatie si unde pot practica exercitii cardio dar si de antrenare a muschilor.

Oferte exclusiviste te asteapta la Jumeirah at Etihad Towers: pachete pentru vacanta de iarna, pachete pentru intalniri de afaceri, dar si pentru Ziua Indragostitilor si Paste.

Nici doamnele pasionate de cumparaturi nu se vor simti neglijate aici, complexul comercial Avenue asteptandu-le cu portile deschise. La nivelul 1 al complexului vei gasi nume precum Mont Blanc, Manolo Blahnik, Givenchy, Hugo Boss sau Lanvin, in timp ce la etajul 2, poti achizitiona produse unicat de la Hermès, Cartier, Versace, Salvatore Ferragamo, Bvlgari sau Rolex.

Inainte de a pleca de acasa, trebuie sa stii ca  vremea in Abu Dhabi este insorita mai tot timpul anului, climatul fiind unul subtropical si in general uscat. In timpul iernii temperaturile se situeaza undeva in jur de 13°C, in timp ce vara ele pot urca pana la 42°C. Drept urmare, perioada cea mai  potrivita  pentru a veni aici este din luna noiembrie pana in aprilie.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!