Hoteluri de lux

Hoteluri de top: Kempinski Das Tirol (Austria)

hdelux2O experienta de neuitat si un farmec aparte exercitat asupra celor ce calca pragul acestui hotel. Cam asa ar putea fi caracterizata in cateva cuvinte locatia inaugurata in iarna anului 2009 sub numele de Royal Spa Kitzbühel si care a fost preluata in vara lui 2011, de catre lantul hotelurilor Kempinski, numindu-se in prezent Kempinski Das Tirol. In urma lucrarilor de renovare, au aparut tonuri calde de culoare, o lumina adecvata, un caracter mult mai specific locurilor si un plus de farmec si eleganta.

Hotelul Das Tirol are in comun cu arhitectura clasica a binecunoscutelor statiuni montane austriece, la fel de mult cat are Bauhaus cu stilul baroc, adica nimic. Si cu toate acestea, acest hotel luxos de cinci stele cu fatada sa din beton acoperita cu sindrile din lemn si multa sticla este o adevarata bijuterie arhitecturala. Elementele de design sunt la fel de aparte precum privelistea muntilor stancosi din imprejurimi.

[slider_pro id=”63″]

Modernul si eleganta nu inseamna respingator si rece. Tematica alpina se regaseste peste tot in incinta locatiei. Confortul este asigurat de materiale din partea locului precum lemn, piele si tesaturi impermeabile. Schema coloristica are la baza tonuri de bej si maro. Fatada de sticla ofera privelistea de vis a imprejurimilor, iar in interior te asteapta saloane, restaurante si baruri, locuri in care personalul calificat iti asigura o ambianta confortabila si relaxanta.

[headline style=”1″ color=”red” tag=”h1″]Camerele[/headline]

Das Tirol este un loc pentru relaxare si rasfat al simturilor. Cu cele 118 camere superioare si Deluxe, 13 apartamente Junior, 16 apartamente Deluxe si un apartament Penthouse, hotelul iti ofera confort si eleganta, privelisti de vis si servicii la cele mai inalte standarde. Camerele si apartamentele Junior sunt dotate cu pat matrimonial sau paturi ‘twin’, balcon, birou, acces gratuit la Internet, seif si minibar, dus si cada, toaleta separata, televizor si DVD player. Apartamentele mari au salon separat, chicineta, semineu, doua balcoane, canapea si doua bai.

[slider_pro id=”65″] [headline style=”1″ color=”red” tag=”h1″]Restaurantele[/headline]

Restaurantele apartinand hotelului Das Tirol au dezvoltat de-a lungul anilor o pasiune pentru produsele de calitate. Bucataria este regionala sau cu influente asiatice si foloseste numai ingrediente proaspete si pline de savoare. Paine proaspata cu unt cremos, bacon si sunca, branza din partea locului si oua proaspete, la care se adauga sucuri de fructe, cafea de cea mai buna calitate si ceaiuri fine – cam asa s-ar traduce micul dejun in restaurantul Steinberg.

Seara esti rasfatat in ce priveste optiunile de servire a cinei: un meniu cu cinci feluri de mancare autentice tiroleze sau meniu a la carte, totul caracterizat de gusturi autentice specifice zonei montane. Discretia este un aspect foarte important ce caracterizeaza hotelul Das Tirol, prin urmare cina poate fi servita la cerere in unul dintre cele doua saloane private, de pe masa nelipsind niciodata lumanarile. Oferta variata poarta semnatura excelentului bucatar neamt Mario Hofmann. O alta alternativa iti este oferita de catre restaurantul “Sra Bua”, care consta intr-o incursiune intr-un taram al gusturilor, o lume a ierburilor, condimentelor si legumelor exotice, preparate cu ajutorul metodelor traditionale asiatice. “Acolo unde Tirolul intalneste Asia” este motto-ul acestei locatii cu specific asiatic.

[slider_pro id=”64″]

Daca ti s-a facut pofta de ceva dulce, ai la dispozitie barul si patiseria din hol. Prajituri facute in casa, praline si cafea delicioasa abia asteapta sa condimenteze o conversatie savuroasa cu prietenii sau o pauza binemeritata dupa o zi obositoare. Si daca vrei sa inchei totul cu un trabuc de calitate si o bautura de calitate, Rubin Bar & Cigar Lounge este locul ideal.

Das Tirol este un loc ideal pentru cei care doresc odihna si relaxare in peisajul montan mirific din Kitzbühel. Tot aici se pot organiza in cele mai bune conditii, conferinte, receptii si alte evenimente, hotelul dispunand de 6 sali, ce pot gazdui pana la 420 de persoane, pe o suprafata de peste 800 metri patrati, toate avand dotari tehnologice de ultima ora, ce includ printre altele acces Wi-Fi, sisteme multimedia, echipamente audio-vizuale, proiector, laptopuri, DVD playere, flip chart si oferind facilitati pentru prezentari diverse.

[headline style=”1″ color=”red” tag=”h1″]Centrul spa[/headline]

Starea de bine a mintii si a trupului este cuvantul de ordine aici. Centrul spa Kempinski din Jochnberg are o suprafata de 3600 metri patrati, foloseste produse atent selectionate de la firma “La Prairie” si este dotat cu saune si bai cu aburi, zone de relaxare, piscina interioara si piscina exterioara, terasa, centru de fitness si zona cardio, in care iti stau la dispozitie antrenori personali. [sws_pullquote_right] Personalul specializat iti ofera masaje corporale, tratamente cosmetice si fizioterapie, totul pentru un rasfat total si o experienta cu adevarat unica. [/sws_pullquote_right]

Doua dintre tratamente este greu sa le gasesti in alte centre spa din Austria. Primul are la baza puterea cristalelor de munte si mainile unui terapeut de exceptie. Procedura dureaza 75 de minute si consta intr-un ritual cu ajutorul caruia sunt stimulate toate centrele energetice ale corpului. Cel de-al doilea, “haki flow” este un tratament special pentru o relaxare profunda, care are loc in apa, utilizand efectele benefice ale acestui element natural, intr-un ritual ce relaxeaza muschii, elibereaza tensiunile si activeaza capacitatile auto-vindecatoare ale organismului.

[slider_pro id=”62″] [headline style=”1″ color=”red” tag=”h1″]Activitati[/headline]

Activitatile pe care le poti practica aici sunt variate si atractive, de la snowboarding si patinaj pe gheata pana la ascensiuni montane si schi – partiile avand o lungime totala de peste 170 de kilometri. Pentru a ajunge in varful muntelui ai la dispozitie 10 telecabine, 26 telescaune, 14 cabluri si 4 benzi transportoare. Testeaza-ti limitele in locatii precum Streif, Hahnenkamm si Mausefalle, umde zapada domneste din luna octombrie pana in aprilie si unde sunt bineveniti atat expertii, cat si incepatorii. Pentru cei pasionati de ‘cross-country’ exista 60 de kilometri de piste, bine iluminate si intotdeauna acoperite de zapada.

[sws_pullquote_left] O alta atractie a acestor locuri o reprezinta parcul din Hanglalm. Un adevarat paradis pentru cei indrazneti, pasionati de snowboarding, locatia este ideala pentru sarituri acrobatice si multa adrenalina. [/sws_pullquote_left]

Plictiseala nu se instaleaza insa nici vara aici. Statiunea in sine este un loc in care sunt frecvent organizate evenimente de renume international. Te poti plimba, poti alerga, poti merge cu bicicleta sau cu alte vehicule motorizate. Iubitorii de golf vor fi suprinsi sa descopere in imprejurimi patru terenuri si inca 30 pe o raza de 100 de kilometri.

Nici copiii nu sunt uitati in hotelul Das Tirol. Pentru cei cu varsta peste 2 ani exista Kempinski Kids Club, deschis zilnic de la ora 9 pana la 12 si de la 17 pana la 21. Cei mici beneficiaza aici de numeroase facilitati, printre care un colt al papusilor, un colt al costumelor, un colt al constructiilor tip Lego, FisherPrice sau Playmobil, o zona creativa unde acestia pot picta sau realiza manual diferite obiecte si un colt pentru lectura.

Toate aceste modernitati au insa in spate o lunga istorie. Hotelul Das Tirol reprezinta  o nestemata a unuia dintre cele mai vechi lanturi hoteliere din Europa. Aceasta companie incarcata de traditie are in spate peste 110 ani de experienta, oferind servicii exclusiviste de cea mai buna calitate, recunocute la nivel international. Iar acest lucru nu a ramas nerasplatit: in anul 2011 ea a primit premiul “Best Brands Award 2011” in categoria “Cel mai bun furnizor de servicii”.

[sws_gmap3 map_type=”ROADMAP” map_title=”” canvas_width=”900″ canvas_height=”396″ zoom=”16″ name=”” address=”” glat=”47.383968″ glon=”12.416843″ info_windows=”” disableDefaultUI=”false” traffic=”false”][gmarker marker_latitude=”” marker_longitud=”” marker_label=””] [/gmarker] [/sws_gmap3]

 

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!