Hoteluri de lux

Hoteluri de top: Bohem Art Hotel (Budapesta)

Bohem Art Hotel este cel mai nou hotel unicat din Budapesta. In afara de locatia sa excelenta – in centrul istoric, la 50 de metri de strada Váci si malul Dunarii – aceasta locatie combina stilul celor mai la moda hoteluri din oras, dar are si o calitate unica si distincta: cladirea care adapostea pe vremuri fosta fabrica de hartie Szénássy Körzögyár, este in prezent nu numai hotel dar si galerie de arta, in care arta tanara, contemporana din Ungaria este prezenta la tot pasul.

[slider_pro id=”46″]

Hotelul transmite libertatea si dezinvoltura vietii boeme, recreand atmosfera specifica galeriilor si expozitiilor de arta. [sws_pullquote_left] Oaspetii acestui hotel isi pot alege camera in functie de tablourile din ea si pot decide ce lucrari de arta se potrivesc cel mai bine cu gusturile si starea lor. [/sws_pullquote_left] Fiecare dintre camere are propria sa ambianta, iar tablourile si celelalte opere de arta transmit sentimentul libertatii de creatie. In zonele publice sunt expuse detalii interesante ale lucrarilor diversilor artisti. Galeria de arta in care sunt expuse atat lucrari ale tinerilor cat si ale celor consacrati este locul in care se strange o comunitate boema, plina de energie.

Gratie locatiei hotelului Bohem Art, cei care vin aici pot experimenta atmosfera unica a centrului istoric al Budapestei. Apropierea de principalele artere pietonale, de cluburi, cafenele si restaurante si energia pe care o emana aceasta parte a orasului, la care se adauga atmosfera boema si creatoare ofera o experienta de neuitat tuturor celor care ii calca pragul.

Camerele hotelului se impart in mai multe categorii:

[slider_pro id=”47″]

Bohem Clasic – isi asteapta oaspetii cu o ambianta unica. Fiecare camera este dotata cu televizor LCD si canale Pay TV, Wi-Fi gratuit, aer conditionat, uscator de par, seif, minibar, baie cu dus. La cerere, paturile sunt duble sau twin si exista camere pentru fumatori si nefumatori.

Bohem Superior – sunt dotate cu televizor LCD si canale Pay TV, Wi-Fi gratuit, aer conditionat, uscator de par, seif, minibar, salon, baie cu bideu si dus sau cada. La cerere, paturile sunt duble sau twin si exista camere pentru fumatori si nefumatori.

Sweetheart – un design aparte si tineresc, avand in centrul atentiei patul queen size, aflat pe un podium. Aceste camere romantice sunt ideale pentru cupluri si sunt echipate cu televizor LCD si canale Pay TV, Wi-Fi gratuit, aer conditionat, uscator de par, seif, minibar, baie cu dus.

Apartamente Hip – sunt ideale pentru familii sau grupuri mici de prieteni. Acestea sunt dotata cu televizor LCD si canale Pay TV, Wi-Fi gratuit, aer conditionat, uscator de par, seif, minibar, salon, baie cu bideu si dus sau cada. La cerere, paturile sunt duble sau twin si exista camere pentru fumatori si nefumatori. Aceste locatii de cazare au si canapea sau spatiu pentru un pat suplimentar.

Apartamente Art&History – reunesc trecutul si prezentul cu tavanele lor cu arcade si design contemporan. Aceste locatii sunt dotate cu televizor LCD si canale Pay TV, Wi-Fi gratuit, aer conditionat, uscator de par, seif, minibar, salon, canapea, baie cu bideu si dus sau cada. La cerere, paturile sunt duble sau twin si exista camere pentru fumatori si nefumatori.

Hotelul dispune de receptie non-stop, facilitati pentru intalniri de afaceri (imprimanta, copiator, fax, scaner), Wi-Fi gratuit in intregul hotel, servicii de curatatorie, room service si servicii de calcat. Tot aici poti servi micul dejun si diferite gustari.

Printre serviciile de concierge oferite se numara: informatii generale, inchireri auto, Budapest Card, rezervari la restaurante, bilete la diverse programe culturale, transfer la aeroport, taxi, excursii pe jos si la bordul unor ambarcatiuni.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!